Okçular, birlik ve beraberlik için 60 adet zeytin ağacı dikti!

Silivri Okçuluk Gençlik ve Spor Kulübü (SİOKGSK) yeni yılda birlik ve beraberliğin korunması adına doğaya katkıda bulunarak 60 adet zeytin ağacı dikimi gerçekleştirdi.

Okçular, birlik ve beraberlik için 60 adet zeytin ağacı dikti!
Editör: Yaz Dostum
07 Ocak 2021 - 22:01 - Güncelleme: 07 Ocak 2021 - 22:07
Silivri Okçuluk Gençlik ve Spor Kulübü (SİOKGSK) yeni yılda hayal edilen tüm umutların gerçekleşmesi toplumsal bütünlüğün korunması ve ülkedeki refah düzeyinin en üst seviyelere ulaşması adına dilekte bulunarak doğaya katkı sağladı. Silivri Belediyesi tarafından tahsis edilen Yeni Mahalle Aktaş Sokak’daki toprak alanda kulüp üyeleri ve sporcular hep birlikte 60 adet zeytin ağacının dikimini yaptılar.   

BIYIKLI’DAN BAŞKAN YILMAZ’A TEŞEKKÜR

Konu hakkında bilgilendirmede bulunan SİOKGSK Başkanı Tamer Bıyıklı, şunları kaydetti:

“Silivri Okçuluk Gençlik ve Spor Kulübü (SİOKGSK) olarak Silivri Belediyesi'nin tarafımıza tahsis ettiği alana 60 adet zeytin ağacı dikimini gerçekleştirdik. Bu vesileyle  belediye başkanımız Sn. Volkan Yılmaz'a ve emeği geçen herkese kulübümüz adına teşekkür ederiz.

“BİZLER BİR ADIM ATTIK SİZDE ZEYTİN AĞACI DİKİN”

Yeni yılda yeni umutların yeşermesi adına diktiğimiz zeytin ağaçları umarız ki geleceğimize bir nefes aldırır. Zeytin, refahın ve bolluğun sembolüdür ve yalnız Eski Ahit değil, tüm kutsal kitaplarda zeytin ağacı barışın, kutsallığın, bolluğun, adaletin, sağlığın, gururun, zaferin, refahın, bilgeliğin, aklın, arınmanın ve yeniden doğuşun, kısaca insanlık için en önemli erdem ve değerlerin sembolüdür. Bu bilinçle Zeytin ağacı dikiminin önemini ayrıca vurgulamak istedik. Bizler bir adım attık sizde #Zeytin #ağacı #dikin.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum