Ömer Hakverdi: Silivri'de her an özel ve anlamlı

Yeniden Refah Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Ömer Hakverdi, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Ömer Hakverdi: Silivri'de her an özel ve anlamlı
Editör: Yaz Dostum
13 Şubat 2024 - 19:13
Yeniden Refah Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Ömer Hakverdi, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Hakverdi mesajında şu ifadelere yer verdi;

"Silivri, bizler için sakin atmosferiyle, yeşiliyle, deniziyle, tarihi ve doğasıyla huzurlu bir kent. Sevgi ve dostluğun bir arada olduğu muhteşem bir kent. Doğanın güzellikleriyle çevrili ilçemizde, vatandaşlarımızla beraber geçirdiğimiz her an, özel ve anlamlı bir hal alıyor. 
Sevgililer günü sadece iki sevgili arasında değil, kentimize olan sevgimizi, kentimizin doğasına olan sevgimizi, yaşamımıza olan sevgimizi de kapsıyor. Silivri'de her an bizler için çok değerli. Silivri sevgisini kalbimizde taşıyor, ilçemizi daha ileriye götürmek için mücadele veriyoruz. 

Silivri'mizin refahı için durmaksızın yeni projeler geliştiriyoruz, çalışıyoruz. 
Her birimiz ülkemizin çeşitli coğrafyalarından ilçemize gelmiş olsak da Silivri sevgisi ile gelecek için kaygı duyuyoruz. Birlikte güldüğümüz, beraber hüzünlendiğimiz ilçemizde, her anı hepimiz için çok değerli. Bu değerin de sonsuza kadar 'Refah' içinde geçmesini temenni ediyor, tüm hemşerilerimizin Sevgililer Gününü kutluyorum.
Silivri'miz sevgiyle dolsun."

YORUMLAR

  • 0 Yorum