Ömer Hakverdi Ve Ekibi, Saha Çalışmalarında Vites Yükseltti

Yeniden Refah Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Ömer Hakverdi, seçim hazırlıklarını hızlandırarak Meclis Üyesi Adayları Ömer Toprak, Erdal Akarslan, Kenan Turan ve İstanbul İl Yönetiminden Ekrem Aktaş ile birlikte ilçede aktif bir şekilde faaliyet gösteriyor. 31 Mart’ta gerçekleşecek mahalle idareler seçimleri öncesinde çalışmalarında tempoyu artıran Hakverdi ve ekibi; protokol üyeleri, muhtar ve esnaf ziyaretleri temaslarıyla ilçe sakinlerinin nabzını tutuyor.

Ömer Hakverdi Ve Ekibi, Saha Çalışmalarında Vites Yükseltti
Editör: Yaz Dostum
02 Mart 2024 - 16:17 - Güncelleme: 02 Mart 2024 - 16:28
Yeniden Refah Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Ömer Hakverdi, Meclis Üyesi Adayları Ömer Toprak, Erdal Akarslan, Kenan Turan ve İstanbul İl Yönetiminden Ekrem Aktaş ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaretlerinde, ilçede gerçekleştirmeyi hedeflediği çalışmaları detaylı bir şekilde anlatarak vatandaşların sorunlarını dinliyor ve çözüm önerilerini sunuyor. Ayrıca, yerel seçimlerde destek talebinde bulunuyor.

Saha çalışmaları sırasında ilçe halkıyla birebir temas kurarak, güçlü iletişimini ortaya koyan Başkan Adayı Ömer Hakverdi ve ekibinin ziyaret duraklarından biri Yeni Mahalle Muhtarı Yavuz Alçi oldu. Mahallenin geleceği üzerine kurulan istişarede, yeni dönem projeleri paylaşılarak, mahallenin daha yaşanabilir ve gelişmiş bir yer haline getirilmesi hedefi konuşuldu. Yeniden Refah heyeti, Silivri Sanayi Sitesi esnafı ziyareti de gerçekleştirdi. Tek tek esnafların hal hatırını sorup dertlerini dinleyerek kendilerine işlerinde hayır ve bereket dilediler. Silivri Sanayi Sitesi temaslarında eksikler ve beklentiler titizlikle not alınırken Başkan Adayı Ömer Hakverdi, “Her konuda destek olabileceğimize dair söz veriyoruz. Sanayi esnafımızla birlikte, işbirliği içinde daha güçlü ve daha başarılı bir gelecek için çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Ziyaretler kapsamında Fatih Mahallesi Muhtarı Sadiye Yönet de ziyaret edildi. Görüşmede mahallenin ihtiyaçları ve geleceğe yönelik planlar üzerine kapsamlı bir diyalog gerçekleştirildi. Yeniden Refah heyeti, Selimpaşa Mahallesi’nin çınarlarından İzzet Aygören'in cenaze törenine de katılım sağlayarak kederli aile yakınlarına taziye dileklerini sundu. Seçim çalışmaları kapsamında Silivri Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mehmet Akif Saylan'ı da ziyaret eden Başkan Adayı Ömer Hakverdi ve ekibi, ziyaret sırasında sağlık çalışanları ile de bir araya gelerek Silivri'nin sağlık alanındaki durumu ve ihtiyaçları hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Başkan Adayı Hakverdi, bu ziyarete ilişkin, “Sağlık çalışanlarımızın özverili çalışmaları ve emekleri için kendilerine teşekkür ettik. Sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi için projelerimiz hakkında bilgi verdik. Silivri'nin sağlık altyapısını güçlendirmek ve sağlık çalışanlarımızın çalışma koşullarını iyileştirmek için elimizden geleni yapacağız” açıklamasında bulundu. Haber : Hazal BAŞARAN














 

YORUMLAR

  • 0 Yorum