Onlar Silivri'nin Gurur Kaynakları!

Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, “Her güne bir mezun” projesi kapsamında öğrencilerinden Ecem Bilgütay ve Ömercan Özel'in meslek yolculuğunu paylaştı.

Onlar Silivri'nin Gurur Kaynakları!
Editör: Yaz Dostum
20 Kasım 2020 - 20:46
Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, yetiştirdiği öğrencilerinin mesleki çalışmalarını “Her güne bir mezun” projesi kapsamında paylaşmaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün Ecem Bilgütay ve Ömercan Özel adlı mezun öğrencilerin hizmet sektöründe aldıkları görevler hakkında paylaşım yapıldı.

Ecem Bilgütay adlı öğrencimiz 2014 yılında mezun oldu. İlk olarak ÇIrağAn Palace Kempinski İstanbul F&B departmanında çalışmaya başladı. Yine otelde garde mager ve pastanede kariyerine devam etti. Beykent Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları lisansını tamamladıktan sonra Jamie's İtalian Zorlu Center'da çalışmaya başladı. Ardından Four Seasons Hotel İstanbul At The Bosphorus Banquet ve Aqua Restoran pastanesinde çalışmaya başladı Halen Turkish Do&co'da 10 saat ve üzeri uçuşlarda Flying Chef olarak görevine devam etmekte.

Ömercan Özel, 2014 yılında okulunuzdan mezun oldu.  Antalya Rixos Otel'de ( tekirova) Yiyecek İçecek Departmanında çalışmaya başladı. Aynı sene Beykent Üniversitesi Aşçılık Bölümünü kazandı. 2015 yılında Rixos Premium Otel'de (Belek) barboy pozisyonuna devam etti. 2016 yılında üniversite stajını Hilton Doubletree (Avcılar) Oteli'nde mutfak departmanında yaptı. Üniversiteden mezun oldu 2016 yılında Rubi Platinum Spa Resort & Suites Oteli'nde barman olarak çalışmaya başladı. 2016 yılında DGS ile İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Gastronomi Ve Mutfak Sanatları bölümünü kazandı. 2017-2018 yıllarında barman olarak görev yaptıktan sonra 2019 yılında bar captaini oldu. Aynı yıl üniversiteden mezun olduktan sonra 2020 sezonunda Bar Supervisior olarak Rubi Platiunum Spa Resort  & Suites Oteli'nde çalışmakta.

Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü, öğrencilerinin mesleki hayatlarında başarı dileğinde bulundu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum