Onlar Silivri'nin Mesleğinde Uzman Gençleri

Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, “Her güne bir mezun” projesi kapsamında mezun öğrencilerinden Hilal Oral, Buket Nazan Badem, Kemal Aydoğan, Hande Tuna ve Caner Öğütlü’ün mesleki çalışmalarını paylaşarak başarı dileğinde bulundu.

Onlar Silivri'nin Mesleğinde Uzman Gençleri
Editör: Yaz Dostum
30 Kasım 2020 - 12:05 - Güncelleme: 30 Kasım 2020 - 12:27
Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, “Her güne bir mezun” projesi kapsamında öğrencilerinin mesleki yolculuklarını ve başarılarını paylaşmaya devam ediyor. Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde mezun öğrencilerden Hilal Oral, Buket Nazan Badem, Kemal Aydoğan, Hande Tuna ve Caner Öğütlü’ye yer verildi.

MEZUN ÖĞRENCİLERDEN HİLAL ORAL

Hilal Oral, 2014 yılında Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Alanı'ndan mezun oldu. Ardından Trakya Üniversitesi'nde Turizm ve Otel İşletmeciliği okudu. 2017 yılında Onur Havayollarında Kabin Memuru olarak görevine başladı. 2019 yılı Mart ayından beri Corendon Havayolları'nda çalışmakta.



BUKET NAZAN BADEM

Buket Nazan Badem, 2012 yılında okulumuzdan mezun oldu. 2016 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölümünden mezun oldu. Sırasıyla Klasis Golf Resort otel, Triscinamre CLub Sicilya, Hotel Villa Athena, Hapimag Resort Bodrum, Caressa Luxury Collection Resort & Spa  Bodrum, Karinna Otel Uludağ convention,  Mivara Luxury Resort Otel'de çalıştı. 2018 yılından beri bir Havayolu şirketinde Kabin Memuru olarak görevine devam etmekte. Ayrıca 2020 Ekim ayında öğrencimiz ‘Sus' isimli kitabını kaleme alarak yayımladı. 2021 yılı içinde Kişisel Modern Sanat Galerisi açmak üzere hazırlıklara başladı.



KEMAL AYDOĞAN

2014 yılında mezun oldu.  Nov Otel, TBMM Protokol Servisi, Eatly Restoran, Rawda Resort Otel gibi işletmelerde çalıştıktan sonra Afyon Kocatepe Üniversitesi aşçılık bölümünü bitirdi . 2014-2018 yılları arasında Afyon'da bir çok işletmede Afyonkarahisar gastronomisinin gelişimine katkıda bulunmak amacıyla menü ve mutfak kurulumu üzerine çeşitli çalışmalar yaptı. 2018 yılından beri Big Chefs Restorantlarinda Dömi chef olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca  2021 yılından itibaren doğal katkısız şarküteri ürünleri satışa sunmak üzere kendi markası için patent başvurusu yapmıştır.



HANDE TUNA

Hande Tuna, 2013 yılında okulumuz Konaklama ve Seyahat Hizmetleri alanından mezun oldu. 2014 yılında dil eğitimi için Almanya'ya gitti. 2017 yılında Ege Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği alanından mezun oldu. Çeşme Altınyunus Otel, Büyükçekmece Eser Otel'de Kat şefi olarak görev yaptı. 2019 yılından beri İzmir'de bir Hukuk Bürosu'nda katip olarak görevine devam etmekte. Ayrıca 2020 yılında ‘Yol' isimli kitabını kaleme aldı.



CANER ÖĞÜTLÜ

Caner Öğütlü, 2015 yılında okulumuzdan mezun oldu. Beykent Üniversitesi Gastronomi bölümünü bitirdi. Divan otel, Çırağan Palace Kempiski Otel'de çalıştı. Şuan Şişli'de Bank Foods adlı Restoran'da Mutfak şefi olarak görevine devam etmekte.



Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, mezun öğrencilerini tebrik ederek, mesleki hayatlarında başarı dileğinde bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum