"Ordu Satıldı" iddiasına Yasin Gören'den sert tepki

AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Yasin Gören, bugün yapılan Aralık ayı meclis toplantısında CHP'li Ali Mahir Başarır'ın Türk ordusu hakkında söylediği sözlere sert tepki gösterdi. Gören, “Artık bu zihniyetin (CHP’nin) orduyla ihtilâl yapıp da başa gelme ihtimalleri ortadan kalkmıştır. Onun için ordumuza mesnetsiz cümleler sarf ediyorlar. Tank palet fabrikasının satışından sizlere ekmek çıkmaz” ifadelerini kullandı.

"Ordu Satıldı" iddiasına Yasin Gören'den sert tepki
Editör: Yaz Dostum
07 Aralık 2020 - 20:58 - Güncelleme: 07 Aralık 2020 - 21:04
AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Yasin Gören, bugün yapılan Aralık ayı meclis toplantısında CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’ın Türk ordusu aleyhindeki ifadelerini kınadı.

“TANK PALET FABRİKASININ SATIŞINDAN SİZE EKMEK ÇIKMAZ”

Yasin Gören yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

 “Ordumuza, Mehmetçiğimize gayri resmi dillerini uzatarak pervasızca konuşan şahıslar; bizlerin peygamber ocağı olarak gördüğümüz, ordumuz ve Mehmetçigimize, vatan millet sevgisi uğruna , anasından süt emer gibi şehadeti emip giden askerimize neden laf söyleniyor biliyor musunuz? Çünkü artık bu zihniyetin (CHP’nin) orduyla ihtilâl yapıp da başa gelme ihtimalleri ortadan kalkmıştır. Onun için ordumuza mesnetsiz cümleler sarf ediyorlar. Tank palet fabrikasının satışından sizlere ekmek çıkmaz.

“HUKUKİ SÜREÇ TAKİP EDİLECEK”

İHA’larimizla Siha’larimizla gerçekleştirilen başarıları görmezden gelerek ordumuza satılmış denen aymazlari, bu millet hiçbir zaman affetmeyecektir. Türk Müslüman ordusunu kendileri gibi zannedenler hakkında hukuki süreç takip edilecektir. Ve bizler Millet olarak bunları asla ve asla unutmayacağız.

“SİYASETİ BİR İLETİŞİM İLLİZYONU OLARAK KULLANAMAZSINIZ”

Samimiyet, dilimizle kalbimizin bir olmasıdır. Kendimiz için değil, karşımızdaki insanların mutluluğu için ve onların mutluluğu dan haz alarak görev yapan bireyler olmak en büyük arzumuz olmalı. Vicdan, ahlak ve siyaset ( Tüm bunlar toplumsal hafızaya hitap edecek şekilde olmalı. Yani bu çatı altındaki tüm bireylerin derdi, düşüncesi Silivri ye hizmet olmalı). Siyaseti bir iletişim illizyonu olarak kullanamazsınız. (Yani yalanlar üzerine algılarla siyaset yapamazsınız.  Uykularım kaçıyor deyip deprem deprem diye haykiracaksin sonrada çıkıp 2021 bütçen de kentsel dönüşüm giderlerini %75 azaltacaksin. Reklam ve tanıtım giderlerine %104 artış yapacaksin. Vekillerinizle beraber bir kentsel dönüşüm projesi olan Kiptaş konutlarını protesto edip daha sonra koştura koştura açılış yapmak reklamdan başka bir şey değildir.) Bu şehri reklam ajansı olarak kullananların akıbetini bu halk 31 Mart'ta sandığa gömdü.

“SİZDEN YAPILAN HİZMETLERE DESTEK OLMANIZ BEKLENİYOR”

Biz buraya efendi olmaya değil, milletimize hizmet etmeye geldik. Gelecek seçimler için değil, gelecek nesillerimiz  için mücadele eden bu kadroya saygı göstermek ve yapılan hizmetlere destek olmak, sizden beklenen budur.  Siyasetin vicdan ve ahlakına uygun davranarak yapılan hayra motor olmanızı, şerh e fren görevi yapmanızı size tavsiye ediyorum. Bu meclis çatısı altında davamız, niyetimiz hizmet olmalıdır.

“BİZE DURMAK, DURAKSAMAK HARAM”

Huzurlu ve mutlu bir Silivri için; davamızı, “kör dünyanın göbeğine, kuşların göz bebeğine, yağmur yüklü bulutlara, bebeklerin avucuna, minarelerin burcuna, kara taşa, kor ateşe” yazacağımız güne kadar bize durmak, duraksamak haramdır.”

CHP KANADINDAN SAVUNMA GELDİ

Yasin Gören’in ardından söz alan CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Mehmet Yönet ise Ali Mahir Başarır'ın sözlerinin çarpıtılarak, suçlama ve iftira kampanyasına dönüştürüldüğünü savundu.

Haber : Batuhan GÜÇLÜ

YORUMLAR

  • 0 Yorum