Orhan Koç'tan istifa sessizliğine tepki! "Ne kansız adamlarsınız!"

AK Parti geçmiş dönem Silivri İlçe Gençlik Kolları Başkanı Orhan Koç, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ n istifasını sosyal medya üzerinden duyurmasının ardından bazı AK Partililerin sessiz kalması ile ilgili, “Albayrak Bakanın istifa ettiği söyleniyor, siz yine susup konunun nereye evrileceğini bekliyorsunuz. Bu kansız Akplilere karşı, seninleyim Berat Albayrak!” dedi.

Orhan Koç'tan istifa sessizliğine tepki! "Ne kansız adamlarsınız!"
Editör: Yaz Dostum
09 Kasım 2020 - 20:13
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Instagram hesabı üzerinden yaptığı bir açıklama ile görevinden istifa ettiğini duyurması AK Parti geçmiş dönem Silivri İlçe Gençlik Kolları Başkanı Orhan Koç’un gündemindeydi. Bazı AK Partililerin Berat Albayrak'ın istifasıyla ilgili açıklama yapmamasına değinen Orhan Koç, “Ya siz ne kansız, ne şerefsiz, ne haysiyetsiz adamlarsınız!” ifadelerini kullandı.

“YİNE SUSUP KONUNUN NEREYE EVRİLECEĞİNİ BEKLİYORSUNUZ!”

Berat Albayrak’a sahip çıkan Orhan Koç, söz konusu paylaşımında şu ifadeleri kaydetti: “Ya siz ne kansız, ne şerefsiz, ne haysiyetsiz adamlarsınız! Soylu Bakan istifa etti, beklediniz durumlar ne olacaksa ona göre hareket ettiniz. Albayrak Bakanın istifa ettiği söyleniyor, siz yine susup konunun nereye evrileceğini bekliyorsunuz. Bu kansız Akplilere karşı, seninleyim Berat Albayrak!”





 

YORUMLAR

  • 0 Yorum