Örtü Altı Süs Bitkileri üretiminde Seymen elini güçlendiriyor

Silivri İlçe Tarım ve Orman Müdürü Nuri Ertuğrul, İlçe Müdürlüğünde görevli Ziraat Mühendisleri ile birlikte Seymen Mahallesi'nde faaliyet gösteren 'Örtü Altı Süs Bitkileri Üretimi' yapan Zafer Üstün ve Recai Çınar’ın serasında incelemelerde bulundu.

Örtü Altı Süs Bitkileri üretiminde Seymen elini güçlendiriyor
Editör: Yaz Dostum
17 Nisan 2022 - 17:15 - Güncelleme: 17 Nisan 2022 - 17:22
Silivri İlçe Tarım ve Orman Müdürü Nuri Ertuğrul, İlçe Müdürlüğünde görevli Ziraat Mühendisleri ile birlikte Seymen Mahallesi'nde faaliyet gösteren 'Örtü Altı Süs Bitkileri Üretimi' yapan Zafer Üstün ve Recai Çınar’ın serasını ziyaret etti.

İstanbul ve Tekirdağ illerinin çiçek ihtiyacını karşılama noktasında özverili çalışmalar yürütülen işletmede yapılan incelemelerde makineleşmesinin çiçek üretiminde önemli bir yere sahip olduğunu gözlemledi.

Ziyaret esnasında üreticiler ile yapılan sohbetlerde Bitkisel Ürün Yetiştiriciliği ve Desteklemeler, Tarım Sigortaları Havuzu (TARSİM), Tarım Arazilerinin Korunması konularında fikir paylaşımı yapıldı.

Silivri İlçe Tarım ve Orman Müdürü Nuri Ertuğrul, ziyaret sonunda ev sahibi çiftçilere misafirperverliğinden dolayı teşekkür temennilerini iletti.




 

YORUMLAR

  • 0 Yorum