Özel Silivri Harikalar Diyarı Anaokuluna Görkemli Açılış Töreni

Ebru Akgün Pekel’in kurucusu olduğu Özel Silivri Harikalar Diyarı Anaokulu için bugün düzenlenen açılış töreni; protokol mensupları, eğitim camiasının önemli isimleri, iş insanları ve davetlilerin katılımı ile coşku içerisinde gerçekleşti.

Özel Silivri Harikalar Diyarı Anaokuluna Görkemli Açılış Töreni
Editör: Yaz Dostum
09 Ekim 2021 - 22:09 - Güncelleme: 09 Ekim 2021 - 23:32
Silivri’mizde Mimar Sinan Mahallesi, Erbaa Sokak, No: 28 adresinde faaliyet göstermeye başlayan Özel Silivri Harikalar Diyarı Anaokulu için 9 Ekim Cumartesi günü, bugün, saat 14.00’da açılış töreni tertip edildi.

Yeni eğitim yuvasının kurucusu Ebru Akgün Pekel ve eşi Hüseyin Pekel’in ev sahipliğinde gerçekleşen merasime CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyeleri Bora Balcıoğlu ile Melih Yıldız, CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri Süheyl Kırkıcı, Lütfü Vardar, Mehmet Yönet, Ömer Ercan ile Cabbar Doğan, CHP Silivri İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Erdim, CHP Silivri İlçe Sekreteri Hüseyin Kömür, İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı Refik Bek, Silivri İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdal Aslan, Çizgi Eğitim Kurumları’nın kurucusu Ulaş Velioğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından danışmanlık görevine getirilen Silivri Belediyesi önceki dönem Başkanı Özcan Işıklar, Avukat Mehmet Keleş ve eşi Avukat Belma Bulut Keleş, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Silivri Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Recep Akıncı, Silivri Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan, Silivri Güreş Ağası Çetin Ceylan, okul idarecileri, öğretmenler, minik öğrenciler ve aileleri ile çok sayıda davetli katıldı.




PEKEL: HARİKALAR DİYARI BENİM ÇOCUKLUK HAYALİMDİ

Özel Silivri Harikalar Diyarı Anaokulu kurucusu Ebru Akgün Pekel, kurdele kesimi öncesi kısa bir selamlama konuşması yaptı. “Harikalar Diyarı’nın harika misafirleri hepiniz açılışımıza hoş geldiniz” diyen Pekel, “Harikalar Diyarı benim çocukluk hayalimdi. Bu hayalimi gerçekleştirebilmek için tüm eğitim planımı ve iş kariyerimi bu yönde yönlendirdim. Şimdilerde Harikalar Diyarı kuruldu ve ben bunun mutluluğunu, gururunu ve onurunu yaşıyorum. Arkamda dağ gibi duran, öğretmen olmamda, Harikalar Diyarı’nı gerçekleştirmemde desteğini esirgemeyen babama, sonrasında anneme, kız kardeşime, eşime ve oğlum Mustafa Kemal’e çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.



Sözlerinin devamında eğitim yatırımını bölgemize kazandırma konusunda kendisine cesaret veren ve bu süreçte yanında olan dostlarını da tek tek sayarak onore eden Ebru Akgün Pekel, sağlam bir eğitim yaklaşımının yanı sıra mesleki alanda kendini kanıtlamış idareci ve öğretmenlerle birlikte yol aldıklarının altını çizdi. Pekel’in duygu yüklü konuşması davetlilerden büyük alkış aldı.



EĞİTİM ORTAMI HEP BİRLİKTE GEZİLDİ

Ebru Akgün Pekel’in konuşmasının ardından kurdele kesim törenine geçildi. Hayır dualarıyla kesilen kurdelenin ardından davetliler okulu dolaştı ve her türlü eğitsel yayınları, eğitici öğretici oyuncakları ve özenle tasarlanmış anaokulu derslikleri ve atölyeleri incelediler.










Haber: Hazal BAŞARAN / Batuhan GÜÇLÜ






 

YORUMLAR

  • 0 Yorum