Özen, Alperenleri Yalnız Bırakmadı

Türkiye Gençlik Vakfı Silivri Temsilcisi Hasan Özen, Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen İstiklale Adanmış Bir Ömür Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu'nu Anma ve İstiklal Marşı Şiir Yarışmasına katılım sağladı.

Özen, Alperenleri Yalnız Bırakmadı
Editör: Yaz Dostum
22 Mart 2022 - 11:17
Türkiye Gençlik Vakfı Silivri Temsilcisi Hasan Özen, Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanı Emir Faruk Uzunpınar ve İlçe Ocak Başkanı Ramazan Sarıboğa'nın daveti üzerine Başakşehir'e gitti. İl Ocak Başkanlığının Çınar Koleji Kongre Merkezinde düzenlediği İstiklale Adanmış Bir Ömür Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu'nu Anma ve İstiklal Marşı Şiir Yarışmasına katılım gösteren Özen, programı yakından takip etti.

Öte yandan Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Kurulu Üyesi Tuna Koç, Büyük Birlik Partisi MKYK Üyeleri Serkan Yılmaz, Ömer İlhan ve Alperen Ocakları İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Canpolat ile program öncesi istişarelerde bulunan Özen, kendileriyle sosyal sorumluluk projeleri ile alakalı fikir paylaşımında bulundu.

Anma ve yarışma programının sona ermesinin ardından Özen, kendisiyle yakınen ilgilenen Alperen Ocaklarına ve programda emeği geçen kişilere teşekkür temennilerini iletti.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum