Özkök ve Bedel Genç Çiftin Mutluluğuna Ortak Oldu

Ülkü Ocakları İstanbul 6. Bölge Başkanı Erhan Özkök ve Silivri Ülkü Ocakları Başkanı Özgür Bedel; Kamil Kalaycıoğlu ve Nazike Özcan çiftinin nikah merasimlerine katılım göstererek şahitlik yaptılar.

Özkök ve Bedel Genç Çiftin Mutluluğuna Ortak Oldu
Editör: Yaz Dostum
02 Temmuz 2020 - 22:32

Silivri'nin tanınan ve sevilen simalarından Savaş Kalaycıoğlu'nun oğlu Kamil Kalaycıoğlu geçtiğimiz gün Nazike Özcan ile dünya evine girdi. Silivri Belediyesi Yaşar Kemal Sergi ve Nikah Salonu'nda düzenlenen nikah merasimine çiftin ailesi, akrabaları ve yakın çevresi yoğun katılım sağladı. 

Çiftin nikah şahitliğini ise Ülkü Ocakları İstanbul 6. Bölge Başkanı Erhan Özkök ve Silivri Ülkü Ocakları Başkanı Özgür Bedel yaptı.

Herkesin huzurunda hastalıkta ve sağlıkta bir ömür boyu mutlu olmaya söz veren çiftin mutluluğu yüzlerinden okunurken, alkışlar eşliğinde nikah defterini imzaladılar.

Düzenlenen merasim sonunda Silivri Ülkü Ocakları Başkanı Özgür Bedel, sosyal medya hesabı üzerinden konuyla ilgili yapmış olduğu açıklamasında genç çifte mutluluk dileklerini aktararak hayırlı olsun temennilerini iletti.

Bedel, şunları kaydetti:

"Kadim dostumuz Savaş Kalaycıoğlu ’nun kıymetli oğlu Kamil Kalaycıoğlu’nun nikah merasimlerine Bölge Başkanımız Erhan Özkök ile katılım sağlayarak bu mutlu günlerine şahitlik ettik. Rabbim bir ömür boyu mutluluklar nasip etsin."

Haber : Batuhan Güçlü

YORUMLAR

  • 0 Yorum