Öztürk Hukuk&Danışmanlık Bürosu Hizmete Açıldı

Silivri’nin yetiştirdiği değerlerden Avukat Özcan Öztürk, Öztürk Hukuk&Danışmanlık Bürosunu Özel İdare İş Merkezinde hizmete açtı.

Öztürk Hukuk&Danışmanlık Bürosu Hizmete Açıldı
Editör: Yaz Dostum
19 Şubat 2021 - 23:46 - Güncelleme: 21 Mart 2021 - 20:06
(Bu bir reklamdır)

Avukat Özcan Öztürk tarafından açılan Öztürk Hukuk&Danışmanlık Bürosu; Alibey Mahallesi, Başkomutan Caddesi, Özel İdare İş Merkezi, No:74, Kat: 3, D: 28 adresinde hizmete geçti. Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olan deneyimli avukat Özcan Öztürk; müvekkillerine Ceza Davaları, Boşanma, İcra, İş Davaları vb. çeşitli hukuki alanlarda geniş bir yelpazede hizmet vermeye hazır…

“PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK VE REHBERLİK ÜZERİNE ÇİFT ANA DAL YAPARAK, MARMARA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİNDEN MEZUN OLDUM”

Hazal BAŞARAN: Avukat Özcan Öztürk kimdir? Okurlarımıza kendinizi tanıtır mısınız?

Av. Özcan ÖZTÜRK: 1994 yılında 8 Kasım tarihinde Silivri’de doğdum. İlköğretimi Nurullah Baldöktü İlköğretim okulunda, liseyi Hasan Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi’nde tamamladım. 2014 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazandım. Bu eğitimim süresince psikolojik danışmanlık ve rehberlik üzerine çift ana dal yaptım. 2018’de Hukuk Fakültesinden mezun olduktan sonra avukatlık stajına başladım. Bu süre içinde çeşitli hukuk bürolarında çalıştım. Akabinde kendi hukuk büromu kurma kararı aldım.


“HUKUKUN FARKLI ALANLARINDA AVUKATLIK VE HUKUKİ DANIŞMANLIK HİZMETİ VERİYORUZ”

Hazal BAŞARAN: Müvekkillerinize ağırlıklı olarak hangi hukuk alanlarında hizmet vereceksiniz?

Av. Özcan ÖZTÜRK: Ceza davaları, boşanma, icra ve iş davaları ağırlıklı olmak üzere sadece Silivri’den değil Türkiye’nin her yerinden dosya ve dava takibi yapılmakta, en iyi avukatlık hizmetlerini sunma adına özveriyle çalışmaktayız.

“ÖZEL İDARE İŞ MERKEZİNDEYİZ”

Hazal BAŞARAN: Size nasıl ulaşabilirler? Hangi günler büronuz açık olacak?

Av. Özcan ÖZTÜRK: Telefon numaramızdan (0539 777 75 24) irtibat kurabilirler. Web sitemizde (www.ozcanozturk.av.tr) yapım aşamasında, birkaç gün içinde aktif olacak. Yerimiz zaten herkesin rahatça ulaşabileceği bir nokta, merkezde, Özel İdare İş Merkezinde. Pazartesi-Cuma günler 09.00’dan 18.00’a kadar açığız. Hafta sonlar kapalı.


“HUKUĞA OLAN İLGİM OKULLARDAKİ MÜNAZARALARLA BAŞLADI, PEŞİNDEN GİTMEYİ SEÇTİM”

Hazal BAŞARAN: Neden avukatlık?

Av. Özcan ÖZTÜRK: Bu mesleğe orta okul yıllarımda karar verdim. Matematik, tarih ve edebiyata yüksek ilgim vardı ve bu yolda ilerleyeceğimi biliyordum. Münazara ve bilgi yarışmalarında sınıfımı ve okulumu temsil ederken orada ki hitabetin, ikna kabiliyetinin ve savunma sanatını icra etmenin meslekler arasında hukuğu işaret ettiğini gördüm. İlgimin peşinden gittim.


“AVUKATLIK GÖREVİNİ EN ŞEREFLİ ŞEKİLDE İFA EDECEĞİZ”

Hazal BAŞARAN: Son olarak eklemek istediğiniz bir şey var mı? 

Av. Özcan ÖZTÜRK: Öztürk Hukuk&Danışmanlık Bürosu, müvekkillerine en yüksek kalitede hukuk hizmeti sunmak üzere kapılarını ardına kadar açmış bulunuyor. Bu çerçevede Silivri halkına her türlü hukuki anlamda haktan ve dürüstlükten ayrılmadan yardımcı olmak bilinciyle hareket edeceğiz. Avukatlık görevini en şerefli şekilde ifa edeceğiz. Her türlü hukuki uyuşmazlıkları çözüme ulaştırmak için elimizden gelen her çabayı göstermeye hazırız.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum