Piri Mehmet Paşa Mahallesi'ne Dört Koldan Hizmet

Piri Mehmet Paşa Mahallesi Hızır Hılkın Sokak, Yavuz Sokak, Ahmet Öney Sokak, Vakkas Sokak ve Şehit Murat Eren Sokak'ta Silivri Belediyesi’nin yağmur suyu hattı, yol düzenleme ve kaldırım yapımının yanı sıra İSKİ, BEDAŞ, TELEKOM tarafından vatandaşların ihtiyaçlarına cevap vermek ve kenti standart altyapı yatırımlarına kavuşturmak için başlatılan hummalı çalışmalar tüm hızıyla sürdürülüyor.

Piri Mehmet Paşa Mahallesi'ne Dört Koldan Hizmet
Editör: Yaz Dostum
02 Temmuz 2020 - 20:45
 
Piri Mehmet Paşa Mahallesi Hızır Hılkın Sokak, Yavuz Sokak, Ahmet Öney Sokak, Vakkas Sokak ve Şehit Murat Eren Sokak'ta yağmur suyu hattı, yol düzenleme ve kaldırım yapımıyla ilgili Silivri Belediyesi’nin çalışmaları devam ediyor.

Diğer yandan İSKİ tarafından içme suyu hattı eksiklerinin giderilmesi ve atıksu hattının yenilenmesi sağlanıyor. Sokaklarda görüntü kirliliği oluşturan beton aydınlatma direkleri kaldırma ve tehlike arz eden enerji hatları BEDAŞ tarafından, fiber optik internet hatları ise Telekom ekipleri tarafından yer altına alınıyor. Belediye ile koordineli ve kademeli olarak sürdürülen çalışmaların ardından söz konusu sokakların kaldırım düzenlemeleri ve asfaltlanması yapılacak.

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum