Ramazan Yaman : "Ortaköy Mahalle Muhtarlığına Adayım"

Silivri Ortaköy Muhtarı Ferhan Gülan'ın geçirdiği kalp krizi sonucu hayata veda etmesinin ardından boşalan muhtarlık görevine bir kişi daha talip olduğunu açıkladı. Kısa bir süre önce Ortaköy’deki işyerini büyüterek Silivri’ye de toptan mağazasını açan Ramazan Yaman, önümüzdeki aylarda yapılacak olan mahalle muhtarlığı seçiminde "bende varım" dedi.

Ramazan Yaman : "Ortaköy Mahalle Muhtarlığına Adayım"
Editör: Yaz Dostum
24 Mart 2022 - 17:23 - Güncelleme: 24 Mart 2022 - 17:30
Silivri Ortaköy Muhtarı Ferhan Gülan geçtiğimiz Aralık ayında ani gelişen kalp krizi sonucu hastaneye kaldırıldıktan sonra yaşamını yitirdi. Aradan geçen zaman zarfında boşalan muhtarlık koltuğu için talipler gün yüzüne çıkmaya başladı. Merhum muhtarın görevini şuanda kendi azası icra ederken geçtiğimiz günlerde de Ortaköy'de esnaflık yapan Ali Güçlü adaylık açıklamasında bulunmuştu.

Önümüzdeki aylarda gerçekleşmesi beklenen muhtarlık seçimine Ortaköy Mahallesinde doğup büyüyen Ramazan Yaman da yer alacağını beyan etti. 

"ORTAKÖY'ÜMÜZE HİZMETLER ARTARAK DEVAM EDECEK"

Kısa bir süre önce Ortaköy’deki işyerini büyüterek Silivri merkezine de toptan mağazasını açan Yaman'ın sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamalarında şunlar kaydedildi:

Çok kıymetli hemşehrilerim, Ortaköyümüz için bizim ne hayallerimiz nede planlarımız biter. Ortaköyümüzde hayata geçen bir çok büyük proje ve hizmetlerin altında imzamız vardır. Bu hizmetler artarak devam edecektir. Bizler Ortaköy sevdalısı insanlarız daha yapacak çok işimiz var İnşallah.

"MAHALLEMİZİ BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ"

Önümüzdeki aylarda yapılması planlanan Muhtarlık seçiminde bir çok abilerimin, ablalarımın, kardeşlerimin destegini almiş bir kardeşiniz olarak Ortaköy Mahalle Muhtarlığana adayım. Ortaköyümüzü hep beraber yöneterek mahallemizin alması gereken hizmetleri en kısa zamanda sizlere kazandıracağız inşallah.

"HİZMETTE SINIR TANIMADAN ÇALIŞACAĞIM"

Dürüstlüğü, vicdanı ve yardimseverliligiyle bizlere örnek olmuş değerli muhtarımız rahmetli Ferhan Gülan ağabeyimi rahmetle yâd eder. Onun bizlere açtığı ışığın altında sizlere hizmette sınır tanımadan çalışmaya devam etmek istiyor; Ve Vereceğiniz destek için şükranlarımı sunarım.

Ramazan Yaman, Ortaköy Mahalle Muhtar Adayı


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum