Reis Unutulmadın!

Silivrispor'un Amigo Taraftar Grubu Kasaba'nın merhum Kurucu Lideri Ahmet Nedim Bozdağ, vefatının 4'üncü yıl dönümünde takım taraftarları tarafından bir kez daha hatırlandı. Sosyal medya üzerinden kırmızı-mavi sevdalıları, Reis adıyla hitap ettikleri Bozdağ için taziye mesajlarını ilettiler.

Reis Unutulmadın!
Editör: Yaz Dostum
30 Aralık 2020 - 21:52 - Güncelleme: 30 Aralık 2020 - 22:02

Silivrispor'un Amigo Taraftar Grubu Kasaba'nın Kurucu Lideri Ahmet Nedim Bozdağ, 2016 yılında geçirdiği kalp krizi sonucu 43 yaşında hayata gözlerini yumdu. Vefatının 4'üncü yılında takım taraftarları tarafından bir kez daha hatırlanan Bozdağ için sosyal medya üzerinden taziye mesajları yazıldı.

Duygu yüklü paylaşımlarda 'Seni hiç unutmadık, unutmayacağız Reis' mesajları kaydedilirken kendisine Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dilekleri aktarıldı.

Yapılan paylaşımlardan bazıları şöyle oldu;

Aydın Doğar: Soğuk bir Aralık akşamı,  2016''nın geceyi sabaha bağlayan son gecesi , Telefonlar hiç susmadı " Doğru mu ? Doğru mu ? " diye.  İnanmak zordu ama maalesef doğru idi SİLİVRİ ve SİLİVRİSPOR deyince gözleri parlayan Ahmet Nedim Bozdağ vefat etmişti. Gözü gibi baktığı KASABA  bir an sessiz ve öksüz kalmıştı.  Yaptıkları ve yapacakları daha çok işler vardı. Ama takdiri ilahi  Tribünler ve çocuklar sensiz  ama seni hiç unutmadılar 4.Ölüm yıldönümünde nurlarda yat Ahmet Reis Bu KASABA seni asla unutmaz. Çocuklar seni çok özledi çok ...

Kani Demir: Ahmet reis ölmedi kalbimizde yaşıyor mekanın cennet olsun.

Yunus Emre Yaşar: Allah Rahmet Eylesin Mekanın Cennet Olsun İnşallah Abim
Bilal Güleç: Unutursak Kanımız Kurusun Canım Abim,  Ölüm Yıldönümünde Seni Rahmetle Anıyoruz Allah Mekanını Cennet Eylesin Benim Aslan Abim Kabrin Nur Mekanın Cennet Olsun #AhmetReis  Emanetin Emanetimizdir.

Haber : Batuhan GÜÇLÜ

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum