Şakir Usta Sofrası: Lezzetli, Bol Porsiyonlu, Temiz ve Hesaplı

Her gün onlarca çeşit yemek çıkaran, Silivri’nin fiyatlarının uygunluğu bir yana yemeklerinin lezzetiyle ön plana çıkan en şık esnaf restoranlarından biri de Şakir Usta Sofrası. Osmanlı kültürünün mirasçısı olan Türk mutfağı ve dünya mutfağının en iyi örneklerini bulabileceğiniz Şakir Usta Sofrası’nda çorba ve haşlamalardan zeytinyağlılara, etli yemeklerden pilava onlarca seçenek sizi bekliyor. Et döneri de meşhur.

Şakir Usta Sofrası: Lezzetli, Bol Porsiyonlu, Temiz ve Hesaplı
Editör: Yaz Dostum
09 Ekim 2021 - 20:25 - Güncelleme: 09 Ekim 2021 - 20:49
Bazı lokantalar vardır, sıcak atmosferi ve leziz yemekleriyle sizde evinizdeymişsiniz hissi bırakır. Bir daha, hatta sonra bir daha gitmek istersiniz. İşte Silivri’nin en meşhur esnaf lokantalarından biri olan Şakir Usta Sofrası da böyle mekanlardan.

Piri Mehmet Paşa Mahallesi, İnönü Caddesi, Söz Sokak, No:5 adresinde faaliyet gösteren Şakir Usta Sofrası; sakatatlardan sebze yemeklerine, dolmadan rostoya envai çeşit yemek sunan bir işletme olarak hizmet veriyor.

Eski Sanayi diye tabir edilen bölgede Boğluca Deresi sahil kesiminde yer alan mekan; 1977’den beri mesleğini aşkla icra eden dünya mutfağı şef aşçısı Şakir Özelçi tarafından yönetiliyor. Uzun senelerdir sektördeki kalıcılığını devam ettiren işletme, müdavimleriyle birlikte yeni misafirlerini yeni adresinde ağırlıyor, şimdi sıra sizde olabilir!

Hatırı sayılır müdavimi olan mekan; çorbadan tatlıya, salatadan sebze yemeklerine, et yemeklerinden kebap çeşitlerine uzanan zengin bir menüye sahip. Uygun fiyat skalası ile misafirlerinin cebinin de düşünüldüğü mekan, lezzetli öğünler için vazgeçilmez bir durak oluyor.

Kaliteli, nezih ve aile sıcaklığında samimi bir restoran aradığınızda, Şakir Usta Sofrası aklınızdan çıkmasın!

Şakir Usta Sofrası sabah 06.30’dan akşam 22.00’a kadar hizmetinizde…

Tanırım Haber : Batuhan GÜÇLÜ




 

YORUMLAR

  • 0 Yorum