Salim Çavdar, Silivri'de düzenlenen fidan dikim etkinliğine katıldı

AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Salim Çavdar, Tarım ve Orman Bakanlığı ile Orman Genel Müdürlüğü'nün koordinasyonunda hayata geçirilen "Geleceğe Nefes" kampanyası kapsamında 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü dolayısıyla ilçede fidan dikim etkinliğine katılım gösterdi.

Salim Çavdar, Silivri'de düzenlenen fidan dikim etkinliğine katıldı
Editör: Yaz Dostum
12 Kasım 2021 - 20:52 - Güncelleme: 12 Kasım 2021 - 21:16
Tarım ve Orman Bakanlığı ile Orman Genel Müdürlüğü’nün koordinasyonunda hayata geçirilen "Geleceğe Nefes" kampanyası kapsamında 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü dolayısıyla Silivri İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, tarafından fidan dikim etkinliği gerçekleştirildi.

Çanta Mevkii; 512 Nolu Endüstriyel Plantasyon Bölmesinde düzenlenen etlikte Ak Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Salim Çavdar da yer aldı.

Yurt genelinde eş zamanlı olarak düzenlenen etkinlik bu yıl, ülkemizde yaşanan orman yangınlarının anısına gerçekleştirildi. 84 milyon için 3'er fidan olmak üzere toplam 252 milyon fidan toprakla buluşturuldu.

Konu hakkında bilgilendirmede bulunan Çavdar, fidan dikim etkinliğinde emeği geçen herkese teşekkür temennilerini iletti.

Haber : Batuhan Güçlü

YORUMLAR

  • 0 Yorum