Sami Barlas, İBB'de Yeniden Komisyon Başkanı Seçildi

AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas, İBB Meclisi Mayıs ayı 1. Oturumunda Tarım, Orman, Hayvancılık ve Su Ürünleri Komisyon başkanlığına yeniden seçildi.

Sami Barlas, İBB'de Yeniden Komisyon Başkanı Seçildi
Editör: Yaz Dostum
25 Mayıs 2021 - 22:16 - Güncelleme: 25 Mayıs 2021 - 22:20

Covid 19 önlemleri kapsamında ertelenmesi nedeniyle İBB Meclisi'nin nisan ve mayıs ayı oturumları birleştirilerek gerçekleştirildi. İBB Meclisi'nin ilk oturumu Yenikapı'daki  Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi'nde 1. Başkanvekili  Zeynel Abidin Okul başkanlığında toplandı.

SEÇİMLER YENİLENDİ

İlk oturumda meclis birinci ve ikinci başkanvekilleri ile katip üye, encümen ve komisyon üyeleri seçimleri yenilendi. Bu çerçevede AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas, İBB Meclisi Mayıs ayı 1. Oturumunda Tarım, Orman, Hayvancılık ve Su Ürünleri Komisyon başkanlığına yeniden seçildi.

“DEĞERLİ ÇİFTÇİ VE ÜRETİCİ KARDEŞLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDA VE DESTEKÇİSİ OLACAĞIZ”

Barlas, konuyla ilgili açıklamasında şunları kaydetti:

“İBB Meclisi Mayıs ayı 1. Oturumunda Tarım, Orman, Hayvancılık ve Su Ürünleri Komisyon başkanlığına yeniden seçilmiş bulunmaktayım. Komisyonda bulunan arkadaşlarımızla birlikte İstanbul'umuzda bulunan değerli çiftçi ve üretici kardeşlerimizin her zaman yanında ve destekçisi olacağız. Bizlere bu görevi tevdi eden başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere il başkanımıza, ilçe başkanımıza ve tüm ibb meclis üyelerine teşekkür ederim. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.”




 

YORUMLAR

  • 0 Yorum