Sami Barlas'ın Kızı Evlendi, Protokol Akın Etti!

Silivri siyasetinin önemli aktörlerinden, AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas’ın kızı Begüm, Doğancan Ölçer ile hayatını birleştirdi.

Sami Barlas'ın Kızı Evlendi, Protokol Akın Etti!
Editör: Yaz Dostum
20 Temmuz 2020 - 14:11 - Güncelleme: 20 Temmuz 2020 - 16:39
 
Silivri’nin sevilen iş insanı aynı zamanda AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas’ın kızı Begüm, önceki gün Mega Country Kır Bahçesi’nde yapılan muhteşem bir düğünle Songün&Aydoğan Ölçer çiftinin oğulları Doğancan Ölçer ile dünya evine girdi.
 
GENİŞ KATILIM

Siyaset ve iş dünyasının buluştuğu düğün törenine; AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Tülay Kaynarca ve eşi Yavuz Kaynarca, Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, Gelecek Partisi Silivri İlçe Başkanı Ümit Beyatlı, CHP’li, AK Partili, MHP’Lİ belediye meclis üyeleri, Silivrispor Kulübü Başkanı Taylan Güraslan, AK Parti geçmiş dönem İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, siyasi parti temsilcileri, mahalle muhtarları, dost ve akrabaları ile çok sayıda davetli katıldı.  

PİSTİ BOŞ BIRAKMADILAR

Gecenin geç saatlerine kadar ilerleyen törende davetliler, pisti bir an olsun boş bırakmazken gelin ve damat da oyunları ile konuklara eşlik etti. Muhteşem düğüne katılanlar gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlendiler.

Haber : Batuhan GÜÇLÜ
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum