Sami Barlas: "Öğretmenlik Emek, Özveri ve Hoşgörü Mesleği"

AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Barlas mesajında böylesine sıkıntılı dönemde fedakârca ve sabırla bir mücadele ortaya koyan, eğitimi aksatmadan devam ettiren öğretmenlere teşekkür etti.

Sami Barlas: "Öğretmenlik Emek, Özveri ve Hoşgörü Mesleği"
Editör: Yaz Dostum
24 Kasım 2020 - 21:42
AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. “Bir alkış da kıymetli öğretmenlerimize gelsin” diyen Barlas mesajında, fikri hür, vicdanı hür nesillerin yetişmesinde emeklerini esirgemeyen öğretmenlere teşekkürlerini ifade etti.

“TÜM EĞİTİM CAMİAMIZIN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NÜ TEBRİK EDİYORUM”

Sami Barlas, mesajında şunları kaydetti: “Hedeflerimize ve hayallerimize ulaşmak için bizlere ilham veren, birey olma çabasında her birimize yol gösteren, bizimle hayatı paylaşan ve hayatın bütün inceliklerini öğreten kıymetli öğretmenlerimiz, ülkemizin içinde bulunduğu pandemi süreci ve Covid-19 salgını karşısında da çözüm odaklı hizmet anlayışı ve özverili çalışmaları ile çocuklarımızın eğitimlerinin kesintiye uğramadan devam etmesi bizler için aynı fedakârlığı sergilemişlerdir. Aylardır verilen bu çaba, öğretmenlik mesleğinin gerçek bir emek, özveri, sabır ve hoşgörü mesleği olduğunu bir kez daha ortaya koymuştur. Silivri’mizde bu kutsal görevi en iyi şekilde yerine getiren bütün öğretmenlerimizi ve milli eğitim camiamızı kutluyorum. Başta vatan sevdalısı şehit öğretmenlerimiz olmak üzere, kendisini yeni nesillere ve ülkesine adayan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü en içten dileklerimle kutlarım. Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve aramızdan ayrılan tüm öğretmenlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum.”


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum