Sami Barlas'tan CHP'lilere: İBB'nin Borç Limitini Aştığını Neden Söylemiyorsunuz?

AK Parti Grup Başkan Vekili Sami Barlas, CHP Grup Başkan Vekili Bora Balcıoğlu’nun konuşmasına istinaden, “Belediye Başkan Yardımcılığı yapan bir arkadaşımızsın. İBB’nin bütçeyi aştıkları için borç alamadıklarını, kredi alamadıklarını niye söylemiyorsunuz?” şeklinde konuştu.

Sami Barlas'tan CHP'lilere: İBB'nin Borç Limitini Aştığını Neden Söylemiyorsunuz?
Editör: Yaz Dostum
05 Eylül 2022 - 17:07
Silivri Belediye Meclisi’nin 05/09/2022 Pazartesi tarihine rastlayan Eylül Ayı toplantısının I. Birleşiminin I. Oturumu, saat 10.30’da Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ekonominin en zor koşullarının yaşandığı bir dönemde dahi İstanbul'a hizmet için yarışta olduğunu söyledi ancak önü tıkanmış siyasette karşılaştığı güçlüklere de vurgu yaptı. Bunun üzerine AK Parti Grup Başkan Vekili Sami Barlas söz aldı. Barlas, İBB’nin borç limitini aştığına dikkat çekti.

Sami Barlas, cevaben yaptığı konuşmada şunları söyledi:

Bora bey, Belediye Başkan Yardımcılığı yapmış bir arkadaşımız. Belediyelerin bütçesi oranında borçlanma yetkilerini çok iyi biliyorlar. Borçlanma yetkisi, belediyenin bütçesini aştıkları için borç alamadıklarını, kredi alamadıklarını niye söylemiyorlar?

Silivriyi'de konuşalım.

Sanayimizde yol çalışması yapılıyor. İş bilmezliğinizden dolayı 5’inci müteahhit değişti.  Çalışmalar esnasında vatandaşa, esnafa ciddi zararlar verildi.


Ağustos ayında Selimpaşa'daki battı çıktı bitecek dediniz. Daha bitmedi!

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum