Şampiyon takım Silivrispor, yarın kendi evinde son maçına çıkıyor

TFF Bölgesel Amatör Lig 7. Bölge 1. Grup Şampiyonu Silivrispor, yarın saat 14.00’da İBB Müjdat Gürsu Stadı’nda Çilimli Belediyespor’la karşı karşıya gelecek. Herkesi destek için tribünde olmaya davet eden Kulüp Başkanı Akgün Duru, “Her ne kadar şampiyonluğu matematiksel olarak garantilesek de şampiyon takım kendi evinde son maçına çıkıyor. Bizim onlara alkış borcumuz var. Lütfen gelin, şampiyon takımı, şampiyon hocayı, bizleri geçiyorum hep beraber alkışlayalım. Onlar bunu hak etti” dedi.

Şampiyon takım Silivrispor, yarın kendi evinde son maçına çıkıyor
Editör: Yaz Dostum
01 Nisan 2022 - 23:08 - Güncelleme: 01 Nisan 2022 - 23:12
Aldığı galibiyetlerle ligin bitimine 2 hafta kala şampiyon olan Silivrispor, yarın Çilimli Belediyespor’la kozlarını paylaşacak. Kulübün zor yollardan geçip başarı basamaklarını bir bir tırmandığına dikkat çeken Başkan Akgün Duru, taraftarları tribünleri doldurarak maçın son düdüğüne kadar takımı desteklemeye davet etti.

“ALKIŞ BORCUMUZ VAR”

Duru, şöyle konuştu:

Biliyorsunuz yarın Çilimli Belediyespor’la maçımız var. Yine saat 14.00’da, İBB Müjdat Gürsu Stadı’nda. Her ne kadar şampiyonluğu matematiksel olarak garantilesek de şampiyon takım kendi evinde son maçına çıkıyor. Bizim onlara alkış borcumuz var. Lütfen gelin, şampiyon takımı, şampiyon hocayı, bizleri geçiyorum hep beraber alkışlayalım. Onlar bunu hak etti.

“PLAY-OFF ŞAMPİYONU OLACAĞIMIZA TÜM KALBİMLE İNANIYORUM”

10 Milyonluk bütçeyle kurulan takımların, yarısından daha az bütçeyle kurduğumuz bu  takım ligin bitimine 2 hafta kala şampiyon oldu. Ben hepsinin, hocam başta olmak üzere alınlarından öpüyorum. Aslan gibi çocuklar hepsi. Bu işi biraz biliyorsam, tüm kalbimle söylüyorum, inanıyorum ki o çocuklar 2’de 2 yapacak ve play-off şampiyonu olup bu ilçeyi tekrar 3. Lig’e taşıyacak.

“SEVDANIZI YALNIZ BIRAKMAYIN”

Belki başka fırsatımız olmaz bu takımı alkışlamak için çünkü şöyle bir duyum aldım; play-off’lar çok uzak bir yerde olabilir, Antalya’da. O zaman oraya gitme şansı olan az sayıda sevdalı bulabilir. Yarınki maça lütfen gelin, hep birlikte bu takımı alkışlayalım. Özellikle bayanlara çağrım. Biz geçtiğimiz maçta hafta protokol tribünü sizlere bırakmıştı. Bu hafta kale arkası tribünü sizlere ayırıyoruz. Lütfen gelin sevdanızı yalnız bırakmayın.

Haber : Hazal BAŞARAN

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum