Sarten'den koruyucu siperlik üreten kardeş okula teşekkür

Koronavirüs (Covid-19) salgın hastalığı ile mücadele kapsamında Silivri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Ambalaj sektöründe Türkiye'nin lider kuruluşlarından olan Sarten, tarafından kendilerine bağışlanan 3D yazıcı ile 1500 adet siperlik üreterek çeşitli kurum ve kuruluşlara teslim ettiler. Konu ile ilgili bilgi sahibi olan Sarten firması, kendilerine emeklerinden dolayı teşekkür temennilerinde bulundu.

Sarten'den koruyucu siperlik üreten kardeş okula teşekkür
Editör: Yaz Dostum
01 Mayıs 2020 - 19:38 - Güncelleme: 01 Mayıs 2020 - 21:02
Silivri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, geçtiğimiz günlerde Ambalaj sektöründe Türkiye'nin lider kuruluşlarından biri olan Sarten’in kendilerine bağışlamış olduğu 3D yazıcı ile 1500 adet koruyucu siperlik üreterek çeşitli kurum ve kuruluşlara teslim etmesiyle gündeme gelmişti.

Konuyla ilgili bilgi sahibi olan Sarten firması, okulu bu davranışından dolayı tebrik ederek, emeği geçenlere teşekkür temennilerini aktardı.

Yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:
“Sarten Ambalaj olarak kardeş okulumuz Silivri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne bağışladığımız 3 adet 3d yazıcı ile şu ana kadar 1500 adet koruyucu siperlik üretimi yapıp çeşitli kurum ve kuruluşlara teslim ettiler. Tüm emeği geçenlere gönülden teşekkür ederiz.”

Haber : Batuhan Güçlü


YORUMLAR

  • 0 Yorum