Savaş Haseski'nin Yabani Hayvan Koleksiyonu Avcılar Derneği'ne Bağışlandı

Silivri Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Derneği’nin gerçekleşecek olan olağan kongresinde Başkan Adayı olan Ediz Özkanlı’nın girişimleri doğrultusunda kendisine seçim sürecinde destek veren derneğin eski üyelerinden merhum Savaş Haseski’nin oğlu Barış Haseski, babasının avcılık kariyeri boyunca oluşturduğu dondurulmuş yabani hayvan koleksiyonunu derneğe bağışladı.

Savaş Haseski'nin Yabani Hayvan Koleksiyonu Avcılar Derneği'ne Bağışlandı
Editör: Yaz Dostum
04 Haziran 2020 - 17:33 - Güncelleme: 04 Haziran 2020 - 17:45

Silivrispor Kulübü’nün bir dönem başkanlık görevini yürüten ilçenin tanınmış simalarından merhum Savaş Haseski’nin üyesi olduğu Silivri Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Derneği’ne avcılık kariyeri boyunca kendi evinde oluşturduğu dondurulmuş yabani hayvan koleksiyonu oğlu Barış Haseski tarafından bağışlandı.

Silivri Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Derneği’nin gerçekleştirilmesi planlanan olağan kongresinde Başkan Adayı olan Ediz Özkanlı’nın girişimleri doğrultusunda yapılan bağış, mevcut dernek yönetimi tarafından kabul edildi.

Seçim sürecinde Ediz Özkanlı’ya desteklerini esirgemeyen Barış Haseski, gerçekleşecek olan kongrenin hayırlara vesile olması konusunda temennilerini aktardı. Konuyla ilgili Özkanlı, yapmış olduğu açıklamalarında memnuniyet duygularını ifade ederek kendisine teşekkür etti.

Özkanlı, şunları kaydetti:

“ Yakın zamanda aramızdan ayrılan, Silivri Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Derneğimiz üyelerinden, Silivrispor Kulübü eski başkanlarından, Silivri’nin büyük değerli iş insanı Savaş Haseski, nâm-ı diğer Savaş Baba’mızın sevgili oğlu Barış Haseski; babasının avcılık anılarını barındıran, çok kıymetli ve önemli koleksiyonu şahsım nezdinde Silivri Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Derneğimize bağışlamıştır. Bizden desteğini esirgemeyen ve hep yanımızda olan sevgili Barış Haseski’ye teşekkür ediyor; babasının yadigarı, kendisinin emaneti bu önemli koleksiyona gözümüz gibi bakacağımızın sözünü veriyoruz.”

Haber : Batuhan GÜÇLÜ


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum