Sayalar Mahallesi'ndeki Çiftçilere 8 Tonluk Yem Bitkisi Dağıtıldı

Tarım ve Orman Bakanlığının “Çayır Mera ve Yem Bitkilerini Geliştirme Projesi” kapsamında Silivri'nin kırsal mahallelerinden biri olan Sayalar Mahallesi’nde Silivri İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri tarafından %75'i hibe toplamda 8 Tonluk Yem Bitkisi Tohumları bölgedeki çiftçilere dağıtıldı.

Sayalar Mahallesi'ndeki Çiftçilere 8 Tonluk Yem Bitkisi Dağıtıldı
Editör: Yaz Dostum
08 Ekim 2021 - 21:15
Tarım ve Orman Bakanlığı’nın hayata geçirdiği “Çayır Mera ve Yem Bitkilerini Geliştirme Projesi” kapsamında Silivri'nin kırsal mahallelerinden biri olan Sayalar Mahallesi’ndeki çiftçilere %75’i hibe olmak üzere toplamda 8 Tonluk Yem Bitkisi (Macarfiğ, Yonca, Yulaf) tohumları Silivri İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından dağıtımı yapıldı.

Düzenlenen dağıtım programına, Silivri İlçe Tarım ve Orman Müdürü Nuri Ertuğrul, Mahalle Muhtarlarımız, Çiftçilerimiz, İlçe Müdürlüğümüzde görevli Ziraat Mühendislerimiz ve tohumların temin ve dağıtımında yardımlarını esirgemeyen Silivri Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü İskender Kuloğlu katıldı.

Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Silivri İlçe Tarım ve Orman Müdürü Nuri Ertuğrul şunları kaydetti:

“İstanbul’da toplam 23 Ton dağıtılan tohumların çiftçilerimizle buluşmasını sağlayan Tarım ve Orman Bakanlığımıza ve projenin gerçekleşmesinde çok büyük katkı sağlayan İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürümüz Sayın Ahmet Yavuz Karaca’ya teşekkür ederiz.”

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum