Selimpaşa Basın Korusu, âtıl kalmayacak!

Selimpaşa Basın Korusu, âtıl kalmayacak!
Editör: Yaz Dostum
30 Kasım 2020 - 20:56 - Güncelleme: 30 Kasım 2020 - 21:12
**
Malumunuz 22 Kasım Pazar günü AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı, 7. Olağan İlçe Kongresini gerçekleştirdi. Mevcut Başkan Mutlu Bozoğlu bir kez daha güven tazeleyerek göreve seçildi.


Sorunsuz bir kongrenin ardından AK Parti Silivri İlçe Başkanlığına tekrar seçilen Mutlu Bozoğlu, yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatayı da geçtiğimiz gün teslim aldı.

Mutlu Başkan, yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte mazbata sonrası birlik, beraberlik ve kardeşliğin kuvvetlenmesi adına barışı, bolluğu ve bereketi temsil eden zeytin fidanlarını toprakla buluşturdu.

Silivri’de bir “ilk” olarak her bir yönetim kurulu üyesi için fidan dikildi.

Fidanların toprakla buluşturulduğu bu arazi Silivri Belediyesi’ne ait. Geçmiş dönem Belediye Başkanı Özcan Işıklar tarafından Selimpaşa Basın Korusu olarak güzel bir niyetle tahsis edilse de bugüne kadar kaderine terk edilmiş olduğunu söylemek pek yanlış olmaz. Ağaçların bizleri hayat dolu kokusuyla karşıladığı ormanlık bir alandan fersah fersah uzakta, içinde 3-5 tane bakımsız ağacın olduğu çorak bir arazi olarak varlığını korumaktaydı ki nihayet unutmayanlar sahip çıktı!

İlgisizlik ve bakımsızlıktan kaderi ile baş başa bırakılan söz konusu bu araziyi, yeşillendirmek ve gelecek nesillere daha yeşil bir Selimpaşa bırakmak adına gerçek amacına uygun bir şekilde fidanlarla buluşturan başta Başkan Mutlu Bozoğlu olmak üzere yeni yönetim kurulu üyelerini can-ı gönülden tebrik ediyorum; doğaya ve çevreye duyarlı bir siyasi parti olduğunu icraatlarıyla gösteren AK Parti Silivri İlçe Başkanlığını duyarlılığından ötürü ayrıca kutluyorum.

Burada bir parantez de Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’a açacağım. Korunun amacına uygun olarak bu yerin yeşil alan olarak devamlılığının sağlanmasına müsaade eden Başkan Yılmaz’ın, kamu yararı gözeten bir anlayışla hareket etme düşüncesi bile övgüyü hak ediyor doğrusu. Teşekkürler Başkan…

Bir çift sözüm de CHP kanadına olacak. Özcan Işıklar’ın görev dönemi sona ermiş olabilir, bir kısmınızın geçmiş dönemde beraber yol yürüdüğünden hareketle; yapılanları, yapılmayanları, eksikleri, doğruları, yanlışları, iyisiyle kötüsüyle kabullenmenin zamanı geldi de geçti bile; bir şeyleri görmezden gelerek ya da tabiri caizse halı altına süpürerek süreci yönetemezsiniz. Siyasette geçmiş geçmişte kalmaz, gün gelir öyle ya da böyle kendisini hatırlatır. Bugüne kadar bu yerin tarafınızca dile getirilmemiş olması hanenize büyük bir eksi olarak yazıldı bilesiniz...

Velhasıl AK Parti; hamleleri ve siyasi adımlarıyla Silivri siyasetinde belirleyici bir rol üstlenmekle beraber geçmiş değerlerimizi geleceğe taşıyan bir anlayışla atılımlar içinde… Tekrardan yeni dönemde Mutlu Başkan ve yönetimine başarılar diliyor; bu anlamlı başlangıç dahilinde çevre konusunda gösterdikleri duyarlılığın tüm siyasi partilere örnek olmasını temenni ediyorum.

Kalın sağlıcakla...
 



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum