Selimpaşa Muhtarı ile MHP'li Yalçın, İBB'yi eleştireyim derken çuvalladı!

Selimpaşa Mahalle Muhtarı Hasip Önal, “İBB sınıfta kaldı. 5 küreme aracı ve Çatalca’da uyuyorlar. Kestanelik mevkiinde yüzlerce araç yollarda kaldı. İnsanlar mağdur” tarzında bir paylaşım yaptı. MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın da bu paylaşımı destekleyerek sosyal medya hesabından kendi takipçileriyle paylaştı. Söz konusu yerin İBB’nin değil, Karayollarının sorumluluğunda olduğunu hatırlatan CHP’liler, İBB’yi eleştireyim derken çam deviren iki isme tokat gibi cevaplar yağdırdı.

Selimpaşa Muhtarı ile MHP'li Yalçın, İBB'yi eleştireyim derken çuvalladı!
Editör: Yaz Dostum
18 Ocak 2021 - 22:26

Selimpaşa Mahalle Muhtarı Hasip Önal, “İBB sınıfta kaldı. 5 küreme aracı ve Çatalca’da uyuyorlar. Kestanelik mevkiinde yüzlerce araç yollarda kaldı. İnsanlar mağdur” tarzında İBB’yi hedef gösteren bir paylaşımda bulundu. Selimpaşa muhtarının bu paylaşımı, MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın tarafından da desteklendi. Söz konusu yerin İBB’nin değil, Karayollarının sorumluluğunda olduğunu hatırlatan CHP’liler, İBB’yi eleştireyim derken baltayı taşa vuran iki ismi “cehaletle” itham ederek kamuoyunun takdirine bıraktı.

GÜRSU: İBB’YE ALGI YARATMAK BEYHUDE BİR ÇABA

CHP Silivri İlçe Gençlik Kolları Başkanı Metehan Gürsu, “Karayollarının sorumluluğunda olan yol üzerinden İBB’ye algı yaratmaya çalışmak beyhude bir çaba. Ekran alıntıları ile siyaset yapmaya çalışanlara duyurulur.

“KALDIRMAYIN DA CEHALETİNİZİ TÜM SİLİVRİ GÖRSÜN”

Bahse konu yol İBB’nin değil karayollarının sorumluluğunda birazdan bu paylaşımı da bizim çocuklar yanlışlıkla paylaşmış diye kaldırmayın da cehaletinizi tüm Silivri görsün.

“İBB EKİPLERİMİZ SORUMLULUK ALANI OLMAMASINA RAĞMEN MAĞDURİYETİN GİDERİLMESİNİ SAĞLAMIŞTIR”

Ancak yine de İBB ekiplerimiz destek olarak yolun açılmasına katkı sunup mağduriyeti gidermeye yardımcı olmuştur” ifadeleriyle duruma tepkisini net bir şekilde koydu.

MUHTAR PAYLAŞIMI KALDIRDI

Selimpaşa Muhtarı tepkilerin ardından söz konusu paylaşımı silerken, MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın’ın ise haberin yazılığı şu saat itibariyle henüz kaldırmadığı görüldü.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum