Selimpaşa'ya Kadınlar Plajı açılacak

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “İnci gibi kumsalı olan bir alanda soyunma odası, duşu, sosyal tesisleri olan sosyal belediyecilik mantığı ile işletilecek Selimpaşa Kadınlar Plajı’nın yapımını inşallah 30 Haziran’da bitireceğiz” dedi.

Selimpaşa'ya Kadınlar Plajı açılacak
Editör: Yaz Dostum
10 Haziran 2022 - 19:42 - Güncelleme: 10 Haziran 2022 - 19:45
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, bugün yapılan Haziran ayı meclisi ikinci oturumunda Selimpaşa Mahallesi’ne Kadınlar Plajı açacaklarını söyledi.

“ÇOK CİDDİ TALEP VAR”

Yılmaz, konuyla ilgili şunları söyledi:

“İstanbul’da bir tane bile Kadınlar Plajı yok ve çok ciddi bir talep var. Bunun ilk duyurusunu yaptığımızda İstanbul’un hiç aklınıza gelmeyecek ilçelerinden bile bu plajı kullanmak istediklerini söyleyen hanımefendiler var. Yanılmıyorsam partimizin kahvaltı programında bundan 1-2 yıl önce bu talep bana gelmişti.

“İSTANBUL’DAKİ TÜM KADINLARIN HİZMETİNE SUNACAĞIZ”

İnci gibi kumsalı olan bir alanda soyunma odası, duşu, sosyal tesisleri olan sosyal belediyecilik mantığı ile işletilecek Selimpaşa Kadınlar Plajı’nın yapımını inşallah 30 Haziran’da bitirip Temmuz, Ağustos, Eylül aylarında 3 ay boyunca İstanbul’da yaşayan bütün hanımefendilerin hizmetine sunmuş olacağız. Hayırlı uğurlu olsun diliyoruz.”

Hazal BAŞARAN

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum