SEMDER: Dolandırıcıların imarlı arsa oyununa aldanmayın!

Silivri Emlak Komisyoncuları ve Müşavirleri Derneği (SEMDER) Başkanı Mustafa Altınkök, birikimlerini arsa yatırımı ile değerlendirmek isteyen vatandaşların dolandırıcı mağduru olmaması için önemli bir uyarıda bulundu.

SEMDER: Dolandırıcıların imarlı arsa oyununa aldanmayın!
Editör: Yaz Dostum
25 Ekim 2021 - 19:52 - Güncelleme: 31 Ekim 2021 - 21:41
Silivri Emlak Komisyoncuları ve Müşavirleri Derneği (SEMDER) Başkanı Mustafa Altınkök, arsa yatırımı yapmak isteyenlerin karşılaşabileceği bir dolandırıcılık eylemine karşı vatandaşlara dikkatli olmaları çağrısında bulundu.

“TARLA İMARLI ARSAYA DÖNÜYOR DİYE KANDIRIYORLAR”

SEMDER yönetim kurulu adına Mustafa Altınkök, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Silivri’de Belediye ve Tapu Kadastro Ada Parsel Güncellemesi ile birlikte gelen tarlalara yeni ada/parsel numarası verilmesi ile; fırsatçı dolandırıcı sözde emlakçıların; ‘Bu tarlaya belediye ada numarası verdi’, ‘Burası tarladan imarlı arsaya dönüyor’ diye yüksek rakamlardan tarla satışları ile ilgili birçok satış işlemi ve pazarlama işleri olduğunu biliyoruz.

“BU DOLANDIRICILARA ALDANMAYIN, MAĞDUR OLURSUNUZ”

Birçok emlak danışmanı arkadaşımın okuyacağını bildiğimden yatırımcılarınızı ve en önemlisi bir ömür çalıştığı birikimiyle güvene dayalı yatırım yapacak masum insanları uyarın, aldanmasınlar.”

 

YORUMLAR

  • 2 Yorum
  • Ethem Sarı
    1 yıl önce
    Silivride zamanında as gayrimenkul ve sonra hedef arsa adıyla ailecek yani babası 2 oğluyla falan dolandırıcılık yapan birileri vardı. Tanıdığımız birini fena dolandırmışlardı. Şimdi öğrendim ki 800 lü numara almışlar bu şekilde dolandırıcılığa başlamışlar. Bunları bir araştırsa yetkililer hatta onlar gibi niceleri vardır. Parası olan arsa ev falan almak isteyen bunlara itibar etmesin.
  • Mustafa Guneş
    2 yıl önce
    Allah razı olsun,başkan ne güzel açıklamış,selimpasa emlakcılarinın neredeyse tamamını tanırım hiç sahtekar olanına rastlamadım,hepsi dört dörtlük