SEMDER: "Silivri'de Arsa Fiyatları 3. Çeyrekte %50 Artış Gösterdi"

Silivri Emlak Komisyoncuları ve Müşavirleri Derneği, 2021 yılı üçüncü çeyrek raporunu açıkladı. Rapora göre Dernek Başkanı Mustafa Altınkök’ün Silivri bölgesindeki “arsa satışlarında ve arazi taleplerinde yüzde %50 civarına yakın artış” öngörüsü 2021'in üçüncü çeyreğinde gerçekleşti.

SEMDER: "Silivri'de Arsa Fiyatları 3. Çeyrekte %50 Artış Gösterdi"
Editör: Yaz Dostum
14 Temmuz 2021 - 22:22

Silivri Emlak Komisyoncuları ve Müşavirleri Derneği Başkanı Mustafa Altınkök; müstakil ev hayatına uygun imar emsali ve konum avantajı nedeniyle bölgedeki arsa ve Arazilerde %50 oranında değer artışı yaşanacağını kaydetmişti. Derneğin 2021 yılı üçüncü çeyrek raporu verilerine göre, arsa satışlarında ve arazi taleplerinde beklenen artış gerçekleşti.  

“TALEP ARTIŞI, ARSA FİYATLARININ ARTMASINA SEBEP OLDU”

Konuyla ilgili yeni bir değerlendirmede bulunan Dernek Başkanı Mustafa Altınkök, “İnsanların şehirden doğaya kaçış talebi arttıkça Silivri genelinde arsa yatırımlarında artış olacağını belirtmiştik. Daha ilerideki zamanlarda planlanmış olan müstakil ev veya arazi alımları virüsle birlikte öne çekildi. Artan talep ve gerçekleşen satış işlemlerine bağlı olarak bölgemizde 2021 yılı üçüncü çeyreğinde beklenen yaklaşık yüzde 50’lik artışın gerçekleştiğini söyleyebiliriz” dedi.

“DÜŞÜŞ ÖNGÖRÜLMÜYOR”

Silivri’nin yatırımcılar açısından cazibesini korumaya devam ettiğini belirten Altınkök, “Bölge bundan sonraki süreçte de arazi yatırımı açısından revaçta olacak, yoğunlaşan talep fiyatlara da yansımaya devam edecek” şeklinde konuştu.

Haber : Batuhan GÜÇLÜ

YORUMLAR

  • 0 Yorum