Şenocak; "AK Parti'yi Çöküntüye Uğratamazlar!"

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı’nın 7. Olağan Kongresine katılım gösteren AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, günün anlam ve önemi dolayısıyla bir konuşma gerçekleştirdi. AK Parti'ye olan teveccüh ve sevdanın her gün büyümeye devam ettiğini, son bir yılda İstanbul'da 220 bin yeni üye kaydı gerçekleştirdiklerini ifade eden Şenocak, 31 Mart Yerel Seçimlerine değinerek gece gündüz demeden çalışan partililerine emeklerinden dolayı teşekkür temennilerini aktardı.

Şenocak; "AK Parti'yi Çöküntüye Uğratamazlar!"
Editör: Yaz Dostum
22 Kasım 2020 - 23:02 - Güncelleme: 22 Kasım 2020 - 23:13
Şenocak konuşmasında şunları kaydetti:

“40 GÜNDE 220 BİN ÜYE KAYDETTİK”

"AK Parti'ye olan teveccüh ve sevda her gün akın akın büyümeye devam ediyor. Son bir yıl içerisinde İstanbul'da 220 bin yeni üye kaydı gerçekleştirdik. Özellikle salgın sürecinden sonra İstanbul teşkilatı 39 ilçesiyle beraber 106 bin 155 yeni üyenin kaydını 40 gün içerisinde gerçekleştirdi. Bunda da Silivri’nin emeği fazladır. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

“MÜSLÜMAN VE MAZLUM KARDEŞLERİMİZ AK PARTİ VESİLESİYLE UYANMIŞTIR”

“AK Parti çöküşe geçti, kan kaybediyor." gibi sözlerin sarf edildiğini aktararak, şöyle devam etti: "(AK Parti kan kaybediyor) denilen noktada, biz bir yılda 220 bin yeni üyeyi AK Parti teşkilatları yapar. Onun için sizin o hayalleriniz, rüyalarınız asla gerçekleşmeyecek ama siz hayallerinizle yaşamaya devam edin. Biliyoruz ne hayaller kurduğunuzu. Sizin tek hayaliniz, AK Parti'nin çöküntüye uğraması, Recep Tayyip Erdoğan'ın bu ülkeden gitmesi ama başaramadınız, asla da başaramayacaksınız. AK Parti teşkilatları buna asla müsaade etmeyecektir. Bunların bir ideali var. Diyorlar ki, 'Bu ülkede AK Parti olmamalı. 'Çünkü AK Parti varsa, Libya'da başımıza bela.' diyorlar. Bugün Recep Tayyip Erdoğan varsa, Suriye'de tüm planlar ve Akdeniz'de kurdukları hayaller çöpe atılmış demektir. Bugün AK Parti ve Recep Tayyip varsa, dünyadaki Müslüman ve mazlum kardeşlerimizin uyanmasına vesile olmuştur diyorlar."

“CUMHUR İTTİFAKI RUHUNA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

"Cumhur İttifakı ruhuyla Silivri'deki teşkilatımıza Volkan başkanı emanet ettik. Cumhur İttifakı'nın ruhunu yansıttığınız için ve Cumhur İttifakı'nın belediye başkan adayını seçtiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Tüm gücümüzle Sayın Cumhurbaşkanımızın istikametinde yol haritamızı uygulamaya söz veriyoruz. Aynı kararlılık ve güçlü Cumhur İttifakı ruhuna sahip çıkmaya devam edeceğiz.”

Şenocak konuşmalarının sonunda ise, siyasetin meslek edindirme makamları olmadığını, siyasetin ülkeye ve davaya hizmet için gönül esaslı bir çalışma olduğuna işaret ederek, teşkilatlara bu noktada siyaset yapmaları çağrısında bulundu.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum