SESDEP destekleri devam ediyor

Başkanlığını Silivrispor önceki dönem Başkanı Taylan Güraslan’ın yaptığı Silivri Eğitim ve Spora Destek Platformu, Selimpaşa Yavuz Selim İlköğretim Okulunda ihtiyaç duyulan 35 adet öğretmen koltuğunu temin etti.

SESDEP destekleri devam ediyor
Editör: Yaz Dostum
25 Ekim 2021 - 18:44
Koltuk teminini İş İnsanı Hisar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Hakan Aydın tarafından yapıldı. Koltuklar Okul Müdürü Sami Adam ve Okul Aile Birliği Başkanı Deniz Erguvan Tarafından teslim alındı.

OKUL MÜDÜRÜNDEN, SESDEP ÜYE VE DESTEKÇİLERİNE TEŞEKKÜR

Okul Müdürü Sami Adam; “Okulumuzun önemli bir İhtiyacı karşılanmış oldu, okulumuz kolej seviyesinde eğitim veriyor ve okulumuzdan mezun olmuş olan Hakan Aydın tarafından bu desteğin verilmesi bizim için ayrı bir önem arz ediyor. SESDEP Üye ve destekçilerine teşekkür ediyorum” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

GÜRASLAN: DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK

SESDEP Başkanı Taylan Güraslan; “Bu platformu kurma amacımız Silivrispor Başkanlığı yaptığım dönemde 1.5 Yıl altyapılar kapalı kaldı, Başkan olurken ben ve yönetimim hedefimiz Silivrili gençlerimizi eğitim ve spora teşvik ederek ilçemizin gençlerine bir nebze olsun katkı vermekti lakin pandemi süreci buna engel oldu, bizde dostlarımızla yeni dönemde SESDEP adlı oluşumu kurarak, Silivri’mize olan borcumuzu ödemeye karar verdik. Önümüzdeki dönemde bu desteklerimiz devam edecektir, Gençlere ve spora yapılan her hizmet bizim gözümüzde kutsaldır. Okulumuza bu desteği vermemizde katkısı olan Hakan Aydın dostumuza da teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

AYDIN: MEZUN OLDUĞUM OKULA KATKI SUNMAKTAN BÜYÜK MEMNUNİYET DUYUYORUM

İş İnsanı Hakan Aydın ise “Yavuz Selim İlköğretim Okulu benimde mezun olduğum bir okul, Allah bize bu imkanı verdi, bizde desteğimizi verebildik şükrediyoruz. Başkanım Taylan Güraslan bu teklifle geldiğinde hiç tereddüt etmeden kabul ettik çünkü bizimde yaşadığımız şehrimize olan borcumuz vardı. Burada bulunan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi…

Teslim Törenine SESDEP Üyeleri, İş İnsanı Cengiz Korkmaz, Özbirlik Alçıpan Nalbur Mürsel Türk, Aygök Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Aydın, Avukat Mehmet Keleş, Foto Yaşar Tufan Ergin, BRK Tekel Burak Ergül ve Ak Parti Önceki dönem Gençlik Kolları Başkanı Şafak Karabina katıldı.




 

YORUMLAR

  • 0 Yorum