Seymen'in örnek köy olması için CHP'den ilk adım

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Pendik Göçbeyli’den başlattığı ‘örnek köy’ uygulamalarından ikincisinin Seymen’de hayata geçmesi için CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, partinin İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Melih Yıldız, Belediye Meclis Üyesi Süheyl Kırkıcı ve İBB iştiraklerinden BİMTAŞ AŞ yetkilileri bölgede incelemelerde bulundu.

Seymen'in örnek köy olması için CHP'den ilk adım
Editör: Yaz Dostum
03 Şubat 2021 - 19:50

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Silivri için, “Buradaki köylerimize gerçekten özel bir yatırımda bulunacağız. Yaptıkları tarıma dayalı süreçlerine destek olacağız. Pendik Göçbeyli’den başlattığımız, ‘örnek köy’ uygulamalarından ikincisini de burada tespit edeceğimiz köylerden bir tanesinde başlatacağız. Bunu artırmayı da hedefliyoruz” demişti. İmamoğlu’nun bu sözüne istinaden harekete geçen CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, partinin İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Melih Yıldız, Belediye Meclis Üyesi Süheyl Kırkıcı ve İBB iştiraklerinden BİMTAŞ AŞ yetkilileri bölgede inceleme gerçekleştirdi.

Başkan Esen, Seymen ziyaretinin ardından yaptığı paylaşımda, “İstanbul'un ve Türkiye'nin en güzel köyü olacak Örnek Köy Projemizin Silivri'de hayata geçmesi için ilk adımı atarak incelemeleri tamamladık” ifadelerini kaydetti.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum