Silivri Bağımsız Başkan Adayı Arıcı'nın Gecesine Yeniden Refah Desteği

Silivri Bağımsız Belediye Başkan Adayı Yunus Arıcı ve kendisine destek veren hemşerilerinin düzenlediği 2024 Halk Buluşması Aday Tanıtım Toplantısına Yeniden Refah Silivri Belediye Meclis Üyesi Adayları Ömer Toprak ile Erdal Akarslan da katılım sağladı.

Silivri Bağımsız Başkan Adayı Arıcı'nın Gecesine Yeniden Refah Desteği
Editör: Yaz Dostum
03 Mart 2024 - 23:30 - Güncelleme: 03 Mart 2024 - 23:36
Silivri Bağımsız Belediye Başkan Adayı Yunus Arıcı, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. 2024 Halk Buluşması Aday Tanıtım Toplantısında önemli açıklamalarda bulunan Arıcı’ya çok sayıda davetlinin yanı sıra Yeniden Refah Silivri Belediye Meclis Üyesi Adayları Ömer Toprak ile Erdal Akarslan’ın da katılımlarıyla destek vermesi dikkat çekti. Yeniden Refah tarafından geceye icabet edilmesine ilişkin yapılan açıklamada, “81 vilayet bizim değerimiz, Tokat bizim değerimiz. Biz hep birlikte Silivri’yiz, Biz hep birlikte Türkiye'yiz” ifadeleri kaydedildi.

"SİLİVRİ'DE HER KESİMDEN İNSANIN TEMSİLCİSİ OLACAĞIM"


Sık sık “Dik Dur Eğilme” gibi coşkulu tezahüratlarla konuşması kesilen Bağımsız Aday Yunus Arıcı, Halk Buluşması’nda yaptığı sesleniş de özetle şu görüşlere yer verdi: “Silivri’yi gönül belediyeciliğine, özlediği belediyeciliğe kavuşturmak için 1 Nisan’da Allah’ın izniyle hizmete başlayacağız. Bizim en önemli projemiz insan. Binalar yapılır, kurulu dert değil. Önemli olan insanlarımıza hizmet vermek, kimseyi ötekileştirmeden hizmet etmek. Herkes Silivri’ye metrobüs gelecek diyor, sürekli metrobüs diyor. Bunlar neden sadece seçim zamanları konuşuluyor? Neden yıllardır gerçekleşmedi? Önceki yönetimler başaramadı. Biz Allah’ın izniyle başaracağız. Bugün burada sizlerle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyorum. Ben Yunus Arıcı, Silivri’nin Bağımsız Belediye Başkan Adayı olarak karşınızdayım ve Silivri’mize hizmet arzusu ile doluyum. Silivri benim için sadece bir şehir değil aynı zamanda bir aile gibi. Bu şehirde doğdum, büyüdüm ve hayatımın birçok önemli anını burada yaşadım. Bu nedenle Silivri’nin geleceği ve refahı, benim için son derece önemlidir. Şehrimizin sorunları ve ihtiyaçlarını çok yakından takip ediyorum. Trafik sorunları, altyapı eksiklikleri, çevre kirlilikleri gibi konuları biliyorum ve çözüm önerilerimle bu sorunları ele almak istiyorum. Ancak benim için en önemli nokta Silivri’nin insanlarıdır. Silivri’nin ihtiyaçlarına kulak vermek ve sorunlarını çözmek için buradayım. Silivri’nin her kesiminden insanının temsilcisi olacağım.

"ÖNÜMÜZDE İKİ YOL VARDI BİZ ÜÇÜNCÜ YOLU SEÇTİK"

Benim amacım Silivri’yi daha yaşanabilir, daha güvenli, daha refah bir şehir haline getirmektir. Herkesin desteğine ihtiyacım var. Sizlerle birlikte çalışarak Silivri’yi daha iyi bir yere taşıyacağıma inanıyorum. Önümüzde iki yol vardı biz üçüncü yolu seçtik. Ne sağdan ne soldan Anadolu’nun bağrından dedik! Silivri’nin imkan ve kaynaklarına eşit, adil bir şekilde dağıtacağız.

"BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ"

Sevgili Silivri halkı sizlere güveniyorum. El ele vererek şehrimizi daha güzel yarınlara taşıyabiliriz. Silivri’nin geleceği için elimden gelenin en iyisini yapacağıma emin olabilirsiniz. Biz birlikte başaracağız. Başaracağız, başaracağız, başaracağız!” 
Haber : Hazal BAŞARAN


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum