Silivri Belediye Meclis Üyeleri, Gönül Sofralarında Vatandaşlarla Buluşuyor

On Bir Ayın Sultanı Ramazan Ayı dolayısıyla Silivri'deki yöre dernekleri peş peşe sokak iftarları düzenlemeye başladı. Programlara partilerini temsilen katılan Belediye Meclis Üyeleri de gönül sofralarında hemşehrileriyle görüşüyor.

Silivri Belediye Meclis Üyeleri, Gönül Sofralarında Vatandaşlarla Buluşuyor
Editör: Yaz Dostum
25 Nisan 2022 - 22:12 - Güncelleme: 25 Nisan 2022 - 22:18
On Bir Ayın Sultanı Ramazan Ayı dolayısıyla Silivri'deki yöre dernekleri; Samsunlular, Ordulular, Öz Zonguldaklılar ve Çanta Karadenizliler art arda sokak iftarları düzenledi. Programlara vatandaşlar da yoğun ilgi gösterirken özellikle partilerini temsilen gönül sofralarına katılım gösteren AK Parti ve CHP'nin Belediye Meclis Üyeleri gönül sofralarında hemşerileriyle bir araya geliyor.

Birlik ve beraberliğin sağlanması adına düzenlenen hayır programlarında siyasi isimler, vatandaşlarla birlikte oruçlarını açtıktan sonra onlarla sohbet ederek sorun ve sıkıntılarıyla alakalı bilgi alıyorlar.

Tüm programlara katılım göstermeye çalışan meclis üyeleri vatandaşlardan gelen talepleri değerlendirmeye alarak beklentilerinin giderilmesi adına parti mensuplarıyla birlikte ortak hareket ediyorlar.




YORUMLAR

  • 0 Yorum