Silivri Belediyesi Kış Dönemi Kurs Kayıtları Devam Ediyor

Silivri Belediyesi Kültür Merkezi’nde kış dönemi kurs kayıtları devam ediyor. Kurslarda yetişkinlere; bağlama, klarnet, resim, Türk sanat müziği korosu, Türk halk müziği korosu, ut, kanun, ahşap gravür, vitray, cam sanatları, seramik, gitar, makrome ve sirtaki gibi eğitimler verilirken, çocuklara ise; resim, tiyatro, yaratıcı drama, seramik, bale, çocuk korosu, bağlama ve gitar gibi farklı branşlarda uygulamalı ve eğitici dersler verilecek.

Silivri Belediyesi Kış Dönemi Kurs Kayıtları Devam Ediyor
Editör: Yaz Dostum
04 Ekim 2022 - 17:53
Silivri Belediyesi, Başkan Volkan Yılmaz’ın ‘Kültür, sanat ve sporla bezenmiş bir kent’ vizyonu doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. 7’den 77’ye bütün vatandaşlara aralıksız bir şekilde hizmet veren Silivri Belediyesi Kültür Merkezi’nde kış dönemi kurs kayıtları devam ediyor. Kurslarda yetişkinlere; bağlama, klarnet, resim, Türk sanat müziği korosu, Türk halk müziği korosu, ut, kanun, ahşap gravür, vitray, cam sanatları, seramik, gitar, makrome ve sirtaki gibi eğitimler verilecek. Çocuklara ise resim (4-14 yaş), tiyatro (12-15 yaş), yaratıcı drama (6-11 yaş), seramik (7-15 yaş), bale (5-12 yaş), çocuk korosu (7-15 yaş), bağlama (9-15 yaş) ve gitar (10-15 yaş) gibi farklı branşlarda uygulamalı ve eğitici dersler verilecek.

Kurslara katılmak isteyen Silivrililer 7 Ekim 2022 Cuma gününe kadar https://kultursanat.silivri.bel.tr/ üzerinden online kayıt yaptırabilirler. Daha detaylı bilgi almak isteyenler ise Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne müracaat ederek ya da 0212 444 20 47 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirler.



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum