Silivri Belediyesi Kış Dönemi Spor Kursu Kayıtları Başladı

Silivri Belediyesi Kültür Merkezi’nde kış dönemi spor kursu kayıtları başladı. Kursta yetişkinlere; yetişkin yüzme, özel bireyler yüzme, pilates, yoga ve kadınlara özel fitness kategorilerinde eğitimler verilirken, çocuklara ise; futbol akademi, cimnastik, çocuk yüzme, özel bireyler yüzme, özel sporcular masa tenisi ve satranç gibi branşlarda uygulamalı eğitimler verilecek.

Silivri Belediyesi Kış Dönemi Spor Kursu Kayıtları Başladı
Editör: Yaz Dostum
04 Ekim 2022 - 17:58
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın ‘Sosyal Belediyecilik’ vizyonuyla çalışmalarını sürdüren Silivri Belediyesi, egzersiz ve spor anlayışını ilçenin dört bir yanına yaymak adına çalışmalarını sürdürüyor. Silivri Belediyesine bağlı Kültür Merkezi tarafından düzenlenen kış dönemi spor kursunda kayıt süreci başladı. Kursta yetişkinlere; yetişkin yüzme (13 yaş ve üzeri), özel bireyler yüzme (13 yaş ve üzeri), pilates (13 yaş ve üzeri), yoga (13 yaş ve üzeri) ve kadınlara özel fitness (18 yaş ve üzeri) kategorilerinde eğitimler verilirken, çocuklara ise; futbol akademi, cimnastik (6-10 yaş), çocuk yüzme (4-12 yaş), özel bireyler yüzme (6-12 yaş), özel sporcular masa tenisi ve satranç (7-12 yaş) gibi branşlarda uygulamalı eğitimler verilecek.

Yetişkin yüzme, özel bireyler yüzme, pilates, yoga, cimnastik ve çocuk yüzme kategorilerinde kayıtlar Silivri Belediyesi Naim Süleymanoğlu Spor Tesisleri ve Kapalı Yüzme Havuzunda, kadınlara özel fitness kayıtları Selimpaşa Mehmet Karasu Spor Tesislerinde, futbol akademisi kayıtları Mimar Sinan Spor Tesislerinde, özel sporcular masa tenisi kayıtları ise Lions Leo Esen İbak Özel Eğitim Uygulama Okulunda yapılırken, satranç kategorisinde ikinci dönem kayıtları Ocak ayından itibaren https://kultursanat.silivri.bel.tr/ üzerinden online olarak yapılabilecek. Daha detaylı bilgi almak isteyenler ise Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne müracaat ederek ya da 0212 444 20 47 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirler.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum