Silivri Belediyesi ve İlçe Emniyet Müdürlüğünden Ortak Trafik Uygulaması

Silivri Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü, motorlu kara taşıtlarının girişinin yasak olduğu Silivri sahil yürüyüş yolunda, ortak bir çalışma yürüterek, trafik kuralı ihlali yapan motorsiklet sürücülerine yönelik denetimler gerçekleştirdi. Eski tarihi kısa köprü, Kumluk mevkii, eski festival alanı, Kazım Koyuncu, liman yolu çevresi ve Boşnak bahçe yürüyüş yoluna giren motorsikletler, bu uygulama kapsamında denetlendi.

Silivri Belediyesi ve İlçe Emniyet Müdürlüğünden Ortak Trafik Uygulaması
Editör: Yaz Dostum
16 Nisan 2024 - 14:52
Sahil yürüyüş yoluna izinsiz giriş yapan ve vatandaşların huzurunu bozan motorsiklet sürücülerine yönelik trafik uygulamalarının devam edeceği belirtildi. Silivri Belediyesi ve İlçe Emniyet Müdürlüğü, yaya güvenliğini sağlamak ve halkın rahat bir şekilde sahil şeridini kullanabilmesi için gerekli tüm önlemleri almaya kararlı olduğunu açıkladı.

Bu kapsamda, tüm motorsiklet sürücülerine, girişlerin yasak olduğu yaya yürüyüş sahil şeridini kullanmamaları konusunda bilgilendirme çalışması yapılıyor. Silivri Belediyesi ve İlçe Emniyet Müdürlüğü, ilçe genelinde trafik düzeni ve güvenliğinin sağlanması için çalışmalarına devam edecek ve ihlaller karşısında gerekli tüm yasal işlemleri uygulayacak.




 

YORUMLAR

  • 0 Yorum