Silivri Çizgi Koleji'nde Avantajlı Kayıt Fırsatları Devam Ediyor

Silivri’de bulunan özel okullar arasında yer alan Çizgi Koleji; 2021-2022 eğitim öğretim yılı için kayıt almaya devam ediyor. Anaokulundan ortaokula Çizgi Koleji’nin ayrıcalıklı eğitimiyle tanışmak için kayıt avantajlarını kaçırmayın!

Silivri Çizgi Koleji'nde Avantajlı Kayıt Fırsatları Devam Ediyor
Editör: Yaz Dostum
19 Ağustos 2021 - 21:29 - Güncelleme: 19 Ağustos 2021 - 22:06
‘Eğitime yapılan yatırım, insana yapılan yatırımdır’ felsefesi doğrultusunda iş insanı Ulaş Velioğlu tarafından kurulan Silivri Çizgi Koleji; anaokulu, ilkokul, ortaokul kademeleri ile bölgemizde sunduğu hizmet anlayışıyla butik, uyguladığı eğitim metotları ile yenilikçi, ilerici bakış açısı ile donanımlı imkanlar sağlayarak hem öğrencileri, hem velileri hem de öğretmenleri için sadece bölgemizin değil ülkemizin de en iyi okullarından biri olma yolunda emin adımlarla yürüyor.

KAYIT DÖNEMİ AVANTAJLARI İLE VELİLER İNDİRİMLİ FIRSATLARDAN YARARLANIYOR 

İdarecilik alanlarında güçlü tecrübeleri ve birikimleri olan Ulaş Velioğlu ve beraberindeki uzman eğitim kadrosu tarafından yönetilen Silivri Çizgi Koleji; sürekli gelişimi destekleyen, yenilikçi ve özgün uygulamaları ile geleceğimizin teminatı öğrencileri yeni ufuklara taşıma motivasyonu doğrultusunda kayıt dönemini açık tutmayı sürdürüyor. Erken kayıt ile okulu daha detaylı inceleyebilir, akademik ve branş dersleri hakkında detaylı bilgi alabilir ve öğretmenler ile tanışma fırsatı yakalayabilirsiniz. 

Başarıyı ertelemeyin… Bilgi, randevu ve tüm sorularınız için 727 79 00'ı arayabilirsiniz.

SİLİVRİ ÇİZGİ’SİNİ BELİRLİYOR

Ağustos ayında Silivri’mizde ÇİZGİ’sini belirleyen bazı veliler şöyle;

İNANLI Ailesi kızları Havin’in 2021 - 2022 Eğitim - Öğretim yılındaki eğitimleri için ÇİZGİ KOLEJİ’ni tercih etti.



İĞNECİ Ailesi oğulları Yusuf Seçkin’in 2021 - 2022 Eğitim - Öğretim yılındaki eğitimleri için ÇİZGİ KOLEJİ’ni tercih etti. 



PALA Ailesi oğulları Halil Emir’in 2021 - 2022 Eğitim - Öğretim yılındaki eğitimleri için ÇİZGİ KOLEJİ’ni tercih etti.



KARAYALÇIN Ailesi oğulları Fırtına’nın 2021 - 2022 Eğitim - Öğretim yılındaki eğitimleri için ÇİZGİ KOLEJİ’ni tercih etti.



EĞİLMEZ Ailesi de kızları Elif Eslem’in 2021 - 2022 Eğitim - Öğretim yılındaki eğitimleri için ÇİZGİ KOLEJİ’ni tercih etti.

Haber : Batuhan GÜÇLÜ

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum