Silivri'de Camiler 29 Mayıs'a Hazırlanıyor

Silivri Belediyesi, 29 Mayıs’ta yeniden ibadete açılacak olan camilerde temizlik çalışmalarını yoğunlaştırdı. Cemaatle buluşmaya hazırlanan camilerin tüm bölümleri özenle temizlenip, ilaçlanarak dezenfekte ediliyor.

Silivri'de Camiler 29 Mayıs'a Hazırlanıyor
Editör: Yaz Dostum
23 Mayıs 2020 - 14:59
 
Yeni tip korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında uzun süredir kapalı olan camilerle ilgili müjde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan geldi. Normalleşme adımları kapsamında camiler, 29 Mayıs günü Cuma Namazı ile birlikte sosyal mesafe kuralına uygun olarak ibadete açılacak. Silivri Belediyesi de ilçedeki camileri 29 Mayıs’a hazır hale getirmek için ilaçlama, dezenfeksiyon ve hijyen çalışmalarını yoğunlaştırdı.
 
CAMİLERDE HUMMALI ÇALIŞMA
 
Vatandaşların korona virüs sürecinden etkilenmeden ibadetlerini temiz bir ortamda yapmaları için harekete geçen belediye ekipleri, ilçedeki camileri temizleyerek hijyenik hale getiriyor. Camilerin iç ve dış kısımlarını, halılarını, camlarını ve avlularını hummalı biçimde temizleyen ekipler ardından ilaçlama çalışması yapıyor. İnsan sağlığına zarar vermeyen özel ilaçlar kullanılarak camilerin steril olması sağlanıyor.

Haber : Batuhan GÜÇLÜ

YORUMLAR

  • 0 Yorum