Silivri'de gıda ve hijyen denetimi yapıldı

İçişleri Bakanlığı'nın pandemiye karşı almış olduğu yeni tedbirler gereği yürütülen Haftalık Tematik Genel Denetimler kapsamında Silivri İlçe Tarım ve Orman Müdürü Nuri Ertuğrul, ilçedeki gıda işletmelerini dolaştı. Yapılan resmi kontrol ve denetimlerde Ertuğrul; maske, mesafe ve hijyen konularında bilgilendirmeler yaptı.

Silivri'de gıda ve hijyen denetimi yapıldı
Editör: Yaz Dostum
23 Mart 2021 - 12:09

Tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan koronavirüs (Covid-19) salgını dolayısıyla İçişleri Bakanlığı'nın hastalığa karşı almış olduğu yeni tedbirler gereği yürütülen Haftalık Tematik Genel Denetimler kapsamında Silivri İlçe Tarım ve Orman Müdürü Nuri Ertuğrul, ilçedeki lokanta, restaurant, kahvehane, pastane ve kafeleri dolaştı. Yapılan resmi kontrol ve denetimlerde Ertuğrul; işletme sahibi ve çalışanlarına maske, mesafe ve hijyen konularında bilgilendirmeler bulundu.

Konu ile ilgili bilgilendirmede bulunan Ertuğrul, "Kontrollü normalleşme sürecinde vakaların ilçemizde artmaması açısından tüm işletmelerimizin tedbirlere ve kurallara uyması önem arz etmektedir" dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum