Silivri'de Milli Ağaçlandırma Günü Kutlaması

Tarım ve Orman Bakanlığı ile Orman Genel Müdürlüğü'nün koordinasyonunda hayata geçirilen "Geleceğe Nefes" kampanyası kapsamında Silivri İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü dolayısıyla fidan dikim etkinliği düzenlendi.

Silivri'de Milli Ağaçlandırma Günü Kutlaması
Editör: Yaz Dostum
12 Kasım 2021 - 19:42 - Güncelleme: 12 Kasım 2021 - 21:11
Tarım ve Orman Bakanlığı ile Orman Genel Müdürlüğü’nün koordinasyonunda hayata geçirilen "Geleceğe Nefes" kampanyası kapsamında 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü dolayısıyla Silivri İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Çanta Mevkii; 512 Nolu Endüstriyel Plantasyon Bölmesinde fidan dikim etkinliği gerçekleştirdi.

Etkinliğe; Silivri Kaymakamı Tolga Toğan, Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Harun Akkan, Silivri İlçe Tarım ve Orman Müdürü Nuri Ertuğrul, Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Artar, öğrenciler ve çok sayıda doğa gönüllüsü vatandaş katıldı.

Yurt genelinde eş zamanlı olarak düzenlenen etkinlik bu yıl, ülkemizde yaşanan orman yangınlarının anısına gerçekleştirildi. 84 milyon için 3'er fidan olmak üzere toplam 252 milyon fidan toprakla buluşturuldu.

Konu hakkında bilgilendirmede bulunan Silivri İlçe Tarım ve Orman Müdürü Nuri Ertuğrul, fidan dikim etkinliğine katılım gösteren herkese teşekkür temennilerini iletti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum