Silivri'de Protokol Bayramlaşması

Silivri’de Ramazan Bayramı kutlaması, ilçe protokol üyelerinin katılımıyla Kale Park Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşti.

Silivri'de Protokol Bayramlaşması
Editör: Yaz Dostum
02 Mayıs 2022 - 21:30 - Güncelleme: 02 Mayıs 2022 - 21:54
Silivri’de Ramazan Bayramı kutlaması, bayramın ilk günü 11.00’da Kale Park Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Protokol bayramlaşmasına AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, Silivri Kaymakamı Ali Partal, ilçe protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri, kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlar katıldı.

KAYMAKAM TOĞAN: "BİZLERİ BUGÜNLERE GETİREN ALLAH'A HAMDOLSUN"

Silivri Kaymakamı Tolga Toğan burada gerçekleştirdiği konuşmasında, “Uzun bir pandemi sürecinden sonra, sosyal iletişimin neredeyse sıfıra yakın düzeye geldiği bir noktadan bu günlere getiren Allah'a hamdolsun. Bu güzel manzarada güzel Silivri’mizde hemşerilerimle birlikte Ramazan Bayramını eda etmenin sevinci ve mutluluğu içerisindeyiz. Bayramınız mübarek olsun. Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin.” dedi.

KAYNARCA: "SON 3 YILIN EN DEĞERLİ RAMAZAN AYI BUYDU"

AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca ise, “Silivrili kıymetli hemşehrilerim her birinizin bayramını tebrik ediyorum. Rabbim hayırlı uğurlu eylesin. Sadece İslam alemi için değil, tüm insanlık adına bu güzel bayram barış, huzur ve kardeşliğe vesile olsun inşallah. Bir Ramazan ayını geride bıraktık ama son 3 yılın en değerli Ramazan ayıydı bu. Çünkü, herkes o kadar çok özlemişki bir araya gelmeyi ortak sofrada aynı ekmeği paylaşmayı gerçekten çok bereketli, rahmet dolu , kucaklaşabildiğimiz iftar sofralarında buluşabildiğimiz harikulade güzel bir Ramazan ayını geride bıraktık. Başta Türkiye olmak üzere dünya çok zor bir süreçten geçiyor. Hemen burnumuzun önünde bir savaş var. Elbetteki zorluklar olacak. Ama onun anahtarı birliğimiz ve kardeşliğimizdir. O yüzden bu duygu ve düşüncelerle bayramınızı yürekten tebrik ediyorum.” dedi.

Karşılıklı iyi dilekler ve güzel bir bayram geçirme temennisiyle bayramlaşma töreni sona erdi.








 

YORUMLAR

  • 0 Yorum