Silivri'de Yardım Kampanyası Başladı

Silivri Kaymakamı Tolga Toğan başkanlığında Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, kurum müdürleri ve mahalle muhtarlarının katılımlarıyla toplanan İlçe Afet Kurulu, depremzedeler için yardım kampanyası başlattı.

Silivri'de Yardım Kampanyası Başladı
Editör: Yaz Dostum
06 Şubat 2023 - 16:25 - Güncelleme: 10 Şubat 2023 - 00:26
Silivri Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezinde, deprem bölgesine yapılacak yardım kampanyası başlatılması amacıyla toplantı düzenlendi. Silivri Kaymakamı Tolga Toğan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, kurum ve kuruluş müdürleri, muhtarlar ve STK temsilcileri katıldı. Toplantıda İstanbul Valiliği ve AFAD koordinasyonunda gerçekleştirilecek yardım kampanyası kararı alındı. Silivri Kaymakamlığı, Silivri Belediyesi ve Kızılay tarafından ayni ve nakdi yardım kampanyası başladı.  

KAYMAKAM TOĞAN: “YARALARI HEP BİRLİKTE SARACAĞIZ”

Toplantıya ilişkin açıklama yapan Silivri Kaymakamı Tolga Toğan, devletin tüm imkânları ile afet bölgesinde olduğunu ifade ederek, “Bugün sabaha karşı 04.17’de Kahramanmaraş ili Pazarcık ilçesinde 7.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Ayrıca Elbistan merkezli saat 13.24’te 7.6 büyüklüğünde bir deprem daha yaşadık. Valiliğimiz ve AFAD koordinasyonunda müdahale ve destek faaliyetleri yürütülüyor. Zaman, bir ve beraber olma zamanı. Zaman, yaraları hep bilirlikte sarma zamanı. Silivri Arama Kurtarma ekiplerimiz afet bölgesinde. Araç, ekipman, personel desteği veriliyor. Ayrıca yardım kampanyaları başlattık. Tüm hemşehrilerimizi yardım kampanyamıza destek olmaya ve kan bağışında bulunmaya davet ediyorum.” dedi.

BAŞKAN YILMAZ: “ANIMIZ BİR ACIMIZ BİR”

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ise  “Kaymakamımız Sayın Tolga Toğan'ın başkanlığında, ilçemizdeki kurum müdürleri, mahalle muhtarları ve STK başkanlarımızla bir araya geldik. Ülkemizi derinden etkileyen depremin yaralarını sarmak amacıyla planladığımız yardım kampanyasının sevk ve idare süreçlerini değerlendirdik. Anımız bir acımız bir. Tüm kurumlarımızla ve hemşehrilerimizle el birliği yaprak ihtiyaç konusu yardımları ulaştıracağız. Tüm hemşehrilerimizi yardım kampanyasına destek olmaya davet ediyorum.” dedi.

Silivri Kaymakamlığı, Silivri Belediyesi ve Kızılay işbirliği ile toplanacak olan yardım kampanyası şu şekilde;

AYNİ YARDIMLAR İÇİN İHTİYAÇ LİSTESİ

Battaniye, Çadır, Yatak, Isıtıcı, Nevresim Takımı, Kışlık Kıyafet, Kuru Gıda Kolisi, Çocuk Bezi, Hijyen Malzemeleri, Medikal Malzeme.

Not: Ürünlerin kullanılmamış olması rica olunur.

Ürün Teslim Yeri: Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu – Silivri

NAKDİ YARDIMLAR İÇİN:

Kızılay Silivri Şube IBAN: TR67 0001 0003 1900 0018 6870 44
Not: Açıklama Kısmına “DEPREM” yazılması gerekmektedir.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum