Silivri'deki Bazı Siyasetçilere: "Destek Paylaşımı Yapmak İçin Ortamı Kokladınız!"

Geçmiş dönem AK Parti Silivri İlçe Gençlik Kolları Başkanı Orhan Koç, Sedat Peker'in yayınladığı videolarda bulunduğu iddialar karşısında yerel seçim sürecinde Silivri’ye gelerek “Emrinizdeyim” diyen Süleyman Soylu ile “Sonuna kadar sizinleyim” ifadelerini kaydeden Binali Yıldırım’a Silivri’de bazı siyasetçiler tarafından “vefasızlık” yapıldığını söyledi. Koç, “Bugün Süleyman Soylu'nun ve Binali Yıldırım'ın yanında olabilmek için, destek paylaşımı yapmak için ortamı kokladınız, durum güncellemesi beklediniz, nereye evrileceğini gözetlediniz, yav parti büyüklerimiz bir şey söylese de bizde ne yapacağımızı bilsek dediniz. Bana göre o gün o otobüsün üzerindeki herkes (destek olanlar hariç elbette) Vefa'yı; Eminönü'nün komşu semti zannediyorlar. Ayıp ettiniz bu ülkenin en başarılı Bakanlarına... Şimdi rahat rahat paylaşım yapabilirsiniz, kükreyebilir, atıp tutabilirsiniz, beklediğiniz açıklamalar geldi” değerlendirmesinde bulundu.

Silivri'deki Bazı Siyasetçilere: "Destek Paylaşımı Yapmak İçin Ortamı Kokladınız!"
Editör: Yaz Dostum
27 Mayıs 2021 - 15:09 - Güncelleme: 28 Mayıs 2021 - 14:22

Geçmiş dönem AK Parti Silivri İlçe Gençlik Kolları Başkanı Orhan Koç, Sedat Peker'in kamuoyunda tartışma yaratan video paylaşımlarında Süleyman Soylu ve Binali Yıldırım’ı hedef alan iddiaları karşısında yerel seçim sürecini hatırlatan bir paylaşım yaparak, Silivri’deki bazı siyasetçilerin bu isimlere hakkıyla sahip çıkamadığını dile getirdi.

Orhan Koç’un “vefasızlık” eleştirisi yaptığı ilgili paylaşımı aynen şöyle:”

“SÜLEYMAN SOYLU VE BİNALİ YILDIRIM, OTOBÜS TEPESİNDE AYNI KİŞİLERLE SİLİVRİ’YE DESTEK AÇIKLAMASI YAPMIŞTI”

“Süleyman Soylu çarşıda otobüsün üzerinde, “emrinizdeyim” diye 3 kere ve sesi kısılana kadar bağırarak destek sözü vermişti. Bildiğim kadarıyla da yapabileceği her türlü desteği sağladı. Peki Binali Yıldırım? O da sahilde yine bir otobüs tepesinde, yine aynı kişilerle birlikte iken ne diyordu “sonuna kadar sizinleyim, birlikte Silivri’yi şaha kaldıracağız” diyordu.

“YANLARINDA OLABİLMEK İÇİN DURUMUN NEREYE EVRİLECEĞİNİ BEKLEDİNİZ”

Bugün Süleyman Soylu'nun ve Binali Yıldırım'ın yanında olabilmek için, destek paylaşımı yapmak için ortamı kokladınız, durum güncellemesi beklediniz, nereye evrileceğini gözetlediniz, yav parti büyüklerimiz bir şey söylese de bizde ne yapacağımızı bilsek dediniz.

“VEFAYI SEMT ZANNEDENLER VAR”

Bana göre o gün o otobüsün üzerindeki herkes (destek olanlar hariç elbette) Vefa'yı; Eminönü'nün komşu semti zannediyorlar.

“BEKLEDİĞİNİZ AÇIKLAMALAR GELDİĞİNE GÖRE KÜKREYEBİLİRSİNİZ"

Ayıp ettiniz bu ülkenin en başarılı Bakanlarına... Şimdi rahat rahat paylaşım yapabilirsiniz, kükreyebilir, atıp tutabilirsiniz, beklediğiniz açıklamalar geldi...”


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum