Silivri'deki fabrika çalışanlarına Usta Öğreticilik Eğitimi verildi

Silivri Necip Sarıbekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi alanında uzman eğitimcileri tarafından ara tatil döneminde MESEM uygulamaları kapsamında Abdullahoğlu Elektrik ve Aydınlatma, Şölen Çikolataları ve Mesan Kilit fabrikalarında Usta Öğreticilik Eğitimine tabi tutulan personeller seminer sonu yapılan sınavın ardından eğitimlerini tamamladılar.

Silivri'deki fabrika çalışanlarına Usta Öğreticilik Eğitimi verildi
Editör: Yaz Dostum
19 Nisan 2022 - 14:02 - Güncelleme: 19 Nisan 2022 - 15:11
Silivri İlçe Millî Eğitim Müdürü Zekeriya Artar, eğitim ve iş dünyasının dayanışma içerisinde ortak çalışmalar yürütebilmesi adına girişimlerde bulanarak ilçedeki 3 büyük sanayi kuruluşu ile Mesleki Eğitim İşbirliği protokolü imzaladı.

Elektrik ve Aydınlatma, Şölen Çikolataları ve Mesan Kilit ile imzalanan protokol çerçevesinde MESEM uyguları kapsamında firmaların belirlemiş olduğu personellere Silivri Necip Sarıbekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin alanında uzman eğitimcileri tarafından Usta Öğreticilik Eğitimi verildi. Ara tatil döneminde verilen seminer sonunda kursiyerler yapılan sınavın ardından eğitimlerini tamamladılar.


Konu hakkında bilgilendirmede bulunan Silivri Necip Sarıbekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İdaresi, başarılı olan kursiyerleri tebrik ederken, eğitimlerin verilmesini sağlayan öğretmenlerinede teşekkür temennilerini aktardı.








YORUMLAR

  • 0 Yorum