Silivri'deki hayvan işletmecileri bilgilendirildi

Silivri İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğümüz ve İstanbul Rumeli Üniversitesi işbirliği ile hayvan işletme sahiplerine Hayvan Besleme, Rasyon Hazırlama ve Döl Verimi konularında eğitim verildi.

Silivri'deki hayvan işletmecileri bilgilendirildi
Editör: Yaz Dostum
20 Aralık 2021 - 12:25
Silivri İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğümüz ve İstanbul Rumeli Üniversitesi işbirliği ile hayvan işletme sahiplerine Akören Mahallesinde eğitim programı düzenlendi. Akören Düğün Salonu’nda organize edilen programa; Silivri Kaymakamı Tolga Toğan, İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. H. Tamer Dodurka, İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Yavuz Karaca, Silivri İlçe Tarım ve Orman Müdürü Nuri Ertuğrul, Silivri Ziraat Odası Başkanı Sabri Özer, siyasi partilerin temsilcileri, üniversite öğretmenleri ve çok sayıda hayvan yetiştiricisi katılım sağladı.



İstanbul Rumeli Üniversitesi İstanbul Rumeli Üniversitesi Cerrahpaşa Veteriner Fakültesi Hayvan Besleme ve Beslenme Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmail Abaş ve İstanbul Rumeli Üniversitesi Cerrahoaşa Veteriner Fakültesi Döleme ve Sun'i Tuhumlama Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Alper Baran’ın konuşmacı olarak yer aldığı programda, öğretim görevlileri uzmanlık alanlarıyla ilgili hayvan işletme sahiplerini bilgilendirdi.





Program sonunda konuşmacılar plaket ile onurlandırılırken Silivri İlçe Tarım ve Orman Müdürü Nuri Ertuğrul, eğitim programına katılan tüm işletmecilere teşekkür temennilerini iletti.  








 

YORUMLAR

  • 0 Yorum