Silivri'deki siyasilerden 14 Mart Tıp Bayramı kutlama mesajları!

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Silivri'deki siyasi isimler sosyal medya hesapları üzerinden tebrik mesajları yayımladılar.

Silivri'deki siyasilerden 14 Mart Tıp Bayramı kutlama mesajları!
Editör: Yaz Dostum
16 Mart 2021 - 00:11
14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla başta Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz olmak üzere ilçedeki tanınmış siyasi isimler sosyal medya hesapları üzerinden kutlama mesajları yayımladılar.

İşte o mesajlar;

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz:
Büyük bir özveri ve gayretle görev yapan sağlık ordumuzun fedakâr mensuplarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyor, hayatını kaybeden sağlıkçılarımıza yüce Allah’tan rahmet, ailelerine ve sevenlerine sabırlar diliyorum.

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu: Ülkemizin her köşesinde gece gündüz demeden fedakarca görevini yerine getiren tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı gönülden kutluyorum. Pandemi ile mücadelede yaşamını yitiren sağlık çalışanlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum.

BBP Silivri İlçe Başkanı Ramiz Aksu: Başta hekimlerimiz, doktorlarımız, hemşirelerimiz, sağlık memurlarımız olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın bu günlerini kutluyorum. Her şart ve zamandaki özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum.

CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen: Pandemi sürecinde hayatını kaybeden ve geçmişten günümüze kadar hayatını hiçe sayarak emek veren tüm sağlık çalışanlarını rahmet ve minnetle anıyoruz. Tüm sağlık emekçilerimizin 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun.

AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas: Sizlere olan saygımız, sevgimiz, minnetimiz sonsuz... Kovid-19 mücadelemizde her türlü fedakarlık ile kahramanlık gösteren, tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun...

AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Filiz Baş Güler: Son yıllarda yaşadığımız ve tüm dünyayı sarsan bu salgın süreci de dahil olmak üzere her zaman fedakarca çalışan, canımızı emanet ettiğimiz tüm sağlıkçılarımızın "14 Mart Tıp Bayramı" nı tebrik ediyor işlerinde kolaylıklar diliyorum... İyi ki varsınız hep varolun, sağolun..

AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Celalettin Yazıcı: 14 Mart Tıp Bayramı ülkemizin her köşesinde, insan hayatının kutsallığından ödün vermeden, sonsuz sabır ve üstün gayret ile çalışan tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum.

AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Şükriye Akkaya Karakuş: Hakları hiç bir zaman ödenmez.. Şu salgın döneminde canları pahasına insalığa siper olan tüm Sağlık Çalışanlarının Tıp Bayramını kutluyorum. Bu süreçte kaybettiğimiz tüm sağlık çalışanlarımızı rahmet ve minnetle yâd ediyorum. #14MartTıpBayramı

AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Kenan Değdaş: Hayatın her anında bizler için canını ortaya koyan saglik emekçilerinin tıp bayramı kutlu olsun.

CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyeleri Melih Yıldız: Koronavirüs salgın sürecinde halkımızın sağlığı için büyük mücadele veren tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyor, bu mücadelede hayatını kaybeden sağlık emekçilerimizi saygıyla anıyorum.

CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Elif Yılmazer: İnsana ve insan sağlığına değer veren, her zaman yaralarımıza uzanan el olan, fedakarca ve özveriyle yılmadan çalışan tüm sağlık çalışanlarımıza #14MartTıpBayramı sebebiyle şükranlarımı sunarken, pandemi de kaybettiğimiz hekimlerimizi ve tüm sağlık çalışanlarımızı rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum.

YORUMLAR

  • 0 Yorum