Silivri Emlak Müşavirleri Derneği "Marka Tescil Belgesi" Aldı

Silivri Emlak Komisyoncuları ve Müşavirleri Derneği (SEMDER), isim ve logosunu tescilledi. Mustafa Altınkök Başkanlığında kurumsallaşma çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren dernek; Türk Patent Enstitüsü’nden 10 yıl süreli marka tescil belgesi aldı.

Silivri Emlak Müşavirleri Derneği "Marka Tescil Belgesi" Aldı
Editör: Yaz Dostum
11 Ağustos 2021 - 21:57
Silivri Emlak Komisyoncuları ve Müşavirleri Derneği (SEMDER) Başkanı Mustafa Altınkök, derneğin isim ve logosunun haksız ve bilinçsiz kullanımının önüne geçmek amacıyla Marka Tescil Belgesi almak üzere Türk Patent Enstitüsü`ne başvuruda bulundu. Türk Patent Enstitüsü Markalar Dairesi Başkanlığı, yaptığı inceleme sonucunda derneğin ismini ve logosunu 10 yıl süreyle tescil etti.

10 yıl müddetle geçerli olan hizmet markası tescili ile sigorta hizmetleri, finansal ve parasal hizmetler, gayrimenkul komisyonculuğu, müşavirliği ve idaresi hizmetleri, gümrük müşavirliği hizmetleri konu başlıkları kapsam içine alındı.

ALTINKÖK: “BÖLGEMİZİN VE MESLEĞİMİZİN KURUMSALLAŞMASI ADINA VERİMLİ BİR ADIM OLDU”

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Dernek Başkanı aynı zamanda İSTEB Kurucu Ortağı ve Selimpaşa Simge Emlak İşletme Sahibi Mustafa Altınkök, şunları kaydetti:

“Silivri Emlak Müşavirleri Derneği olarak markalaşma adına 2020 yılında Türk Patent Enstitüsü’ne patent başvurusu yapmıştık. 6 aylık süre zarfında yapılan incelemeler sonucunda marka tescilimiz onaylanmış olup Silivri Emlak Müşavirleri markası patentli tescilli marka konumuna gelmiştir. Mesleki olarak kurumsal hizmetler üretmek ve emlak sektörüne yön verebilmek adına dernek olarak attığımız adımların her zaman için bölgemizin ve mesleğimizin kurumsallaşması adına verimli bir çalışma olduğu düşüncesindeyiz.

“EMLAK DANIŞMANLARI VE EMLAK OFİSİ SAHİPLERİNE DEĞERLEME RAPORU HİZMETİ VEREBİLMEK İÇİN ÇALIŞMALAR YAPIYORUZ”

Paylaşılabilir bir mesleki anlayış içerisinde kurumsallaşmaya dair mesleki olarak hizmetlerimiz devam edecek. Gelecekte emlak danışmanları ve emlak ofisleri sahiplerine Silivri Emlak Müşavirleri Derneği olarak gayrimenkullerinde değerleme raporu ile ilgili görüşmeler yaptığımız bir firma ile anlaşıp satış konusunda istenen değerleme raporu hizmetlerini verebilmek için çalışmalar içerisindeyiz…”

Haber : Batuhan GÜÇLÜ




 

YORUMLAR

  • 0 Yorum