Silivri Esnaf Odası'ndan Sıfır Atık Projesine Tam Destek

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanvekili Arif Kanık, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yürütülen Sıfır Atık Projesi kapsamında Atık Yağların Toplamasına İlişkin Usul ve Esaslar dahilinde olan oda üyelerini ziyaret etti. Kayıt ve yetkilendirme evraklarını bakanlığa iletmek üzere üyelerden teslim alan Kanık, konuyla ilgili yapmış olduğu bilgilendirmesinde “Esnafımız can damarımızdır” mesajını aktardı.

Silivri Esnaf Odası'ndan Sıfır Atık Projesine Tam Destek
Editör: Yaz Dostum
28 Ağustos 2022 - 21:38 - Güncelleme: 29 Ağustos 2022 - 09:24
21.12.2019 tarihli ve 30985 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Atık Yağların Yönetimi Yönetmeliği’nin 5 inci maddesi birinci fıkrasının (d) bendi gereği, atık yağların toplanmasına ilişkin yetkilendirmelerin yapılmasına dair idari ve teknik hususlar Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından belirlenmiş olup “Atık Yağların Toplanmasına İlişkin Usul ve Esaslar”  21.04.2021 tarihli ve 842736 sayılı Bakan Oluru ile yayımlandı.

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Vekili Arif Kanık, Sıfır Atık Projesi kapsamında hayata geçirilen uygulamaya tabi olan oda bünyesindeki üyelerini ziyaret ederek bakanlığa iletmek üzere kayıt ve yetkilendirme evraklarını teslim aldı.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu bilgilendirmesinde Kanık, “Esnafımız can damarımızdır” mesajı verdi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum